„Спомняте ли си скандала „Ало, Банов съм”? В началото на

...
„Спомняте ли си скандала „Ало, Банов съм”? В началото на
Коментари Харесай

БСП поиска оставката на министър Боил Банов заради аферата с Ларгото

„ Спомняте ли си абсурда „ Ало, Банов съм”? В началото на тази година Българска социалистическа партия извади на бял свят скандалната спекулация на културния министър Боил Банов за „ Ларгото” в София, с която той икономисва 700 000 лева на частен бизнесмен. Тогава главното опрощение на Банов беше, че се води дело и най-вероятно страната ще го завоюва. Вчера видяхме по какъв начин тъкмо води дело Министерство на културата. Министерството е изтървало периодите за обжалване, вследствие на което българският поданик губи окончателно 700 000 лв”, съобщи представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Александър Симов пред публицисти в Народното събрание.
Той добави, че това деяние демонстрира, че всичко това, което левицата е извадила като информация, е правилно.
„ Виждаме, че отговорността на министерството ще бъде понесена от някаква юристка. Това е замазване на следите. Отговорността при такава спекулация би трябвало да се понесе единствено и само с оставката на Боил Банов. Призоваваме премиера Бойко Борисов да изиска оставката на Боил Банов незабавно, откакто той няма мъжеството и морала самичък да се отдръпна от поста си”, съобщи Симов.
Той напомни, че Българска социалистическа партия е сезирала прокуратурата и добави, че се надява тази път тя да огледа към тази спекулация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР