Спомняте ли си сърдитото, зелено джудже Гринч на д-р Сюс,

...
Спомняте ли си сърдитото, зелено джудже Гринч на д-р Сюс,
Коментари Харесай

Иван Юруков влиза в ролята на сърдитото джудже Гринч


Спомняте ли си ядосаното, зелено джудже Гринч на доктор Сюс, което искаше да открадне Коледа? Е, в този момент то оживява още веднъж! Анимационният филм ще бъде в кината от 23 ноември на 2D и 3D, а основният воин и повествовател във кино лентата ще бъде озвучен от артиста Иван Юруков.

Познат ни от театралната сцена с представленията " Пилето, което споделя КУ ", " Лов на диви патици ", " Лисичета ", " Бягащи странници ", от филмите " Дъвка за балончета ", " Аве ", от сериала " Столичани допълнително ", в този момент Юруков влиза в ролята на ядосаното джудже Гринч.

То ще се опита да " открадне " най-топлия фамилен празник в градчето Койвил. Верни негови помощници в това начинание са преданият му до безспир Макс и извънредно апатичният към всичко протичащо се елен Фред. Старателно дегизиран в костюма на Дядо Коледа, Гринч стартира да реализира задачата на живота си. На пътя му обаче се изпречва Синди-Лу – откровено и усмихнато малко момиче от Койвил, което ще се опита да преобърне освен проектите на Гринч, само че и целия му свят. Самотата на ядосания симпатяга няма да бъде повече обичания му кей, а тежко възприятие, което му припомня какъв брой доста губи, изолирайки се високо в планината, зареден само с движимости, храна и неприятно въодушевление.

 Иван Юруков влиза в ролята на ядосаното джудже Гринч

Срещаме се с Иван Юруков в студиото тъкмо след края на последните записи за кино лентата " Гринч ". Вижте какво ни показа той:

Как е Гринч?

Гринч е все по-зелен и по-зелен, само че в края на краищата всичко приключи добре.

А Вие по какъв начин сте?

Аз съм към този момент доста добре, защото преди малко записахме и последните изречения от кино лентата.

Разкажете ни малко повече за Вашия воин? Какъв е той?

Моят воин е разказвачът във кино лентата. Той се движи редом с героя Гринч и обобщава неговото премеждие.

Вие симпатизирате ли на неговото премеждие?

Разбира се, Гринч е един доста приветлив воин.

Дори и отрицателните му черти ли са Ви симпатични?

Не бих споделил, че са отрицателни. Не бих споделил и че той постъпва злонамерено. Гринч има своето съображение да бъде подобен, какъвто е. Според мен на всеки човек, в даден стадий от живота, му се случва да ненавижда Коледа или най-малко да не я обича толкоз доста. Всеобщото фамилно забавление може да породи експанзия, в случай че индивидът изпитва липа на домакински уют.

А на Вас по какъв начин Ви се отразяват Коледните празници?

За мен те са един мотив да се съберем с най-близките хора, да пием алено вино, да се облечем като Дядо Коледа и да зарадваме няколко деца с подаръците, уюта и топлината, които ще получат.

Вие ли се обличате като Дядо Коледа?

Да, постоянно ми се е случвало. Предпоследният път, когато бях Дядо Коледа, бях на посетители на моите родители и те ме помолиха да изненадам децата на съседите и да раздам техните дарове. Присъединиха се още искащи и още искащи. Изведнъж Дядо Коледа се нуждаеше от Снежанка, с цел да му помогне с толкоз доста дарове и толкоз доста обиколки по адреси. Наложи се Дядо Коледа да тръгне с кучешки впряг, с цел да посети всички деца. В домовете им доброжелателните баби, лели и стринки посрещнаха Дядо Коледа и Снежанка с алено вино и баница. Разбира се, на 17-ия адрес Дядо Коледа към този момент беше много опит и утолен.

Цялото изявление можете да прочетете в уеб страницата Peika.bg.

Гледайте филмов откъс на кино лентата:
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР