Спомняте ли си питбула, който преди време ухапа до смърт

...
Спомняте ли си питбула, който преди време ухапа до смърт
Коментари Харесай

Мъж и жена се грижат за питбула, които ухапа до смърт дете преди година

Спомняте ли си питбула, който преди време ухапа до гибел 3-годишно дете в село Мокрище? В момента той се намира при фамилията на Нина и Христо Огнянови, които го отглеждат, заяви bTV.
След случая инцидента специалистите взеха решение, че кучето няма да бъде умъртвено, а грижите за него пое неправителствена организация. Семейство Огнянови са част от тази организация и вземат решение, че кучето Зевс ще остане при тях. Те имат и дете – на година и половина. Паснахме си с кучето и взехме решение да го оставим при нас, изясни Нина Огнянова.
Проблеми до момента са имали единствено със здравословното положение на животното – то е било извънредно едва, с глисти и гъбички. След хипотетичен удар по главата с тежък предмет е ослепяло с едното око.
Жената посочи, че от самото начало е имала поради, че кучето е показало експанзия и го е изпитвала по всевъзможен метод – посредством изненада, нерешителност, само че то в никакъв случай не е дало отговор с експанзия. По-скоро се опитвало да се скрие.
Семейство Огнянови допускат, че кучето е стояло непрестанно вързано на синджир, без да бъде разхождано и без никаква връзка с него. Твърдят, че контактува обикновено с детето им, даже го пази.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР