Спомняте ли си моментите от детството, когато нежните майчини ръце

...
Спомняте ли си моментите от детството, когато нежните майчини ръце
Коментари Харесай

Мека и подхранена кожа и спомени за цял един живот

Спомняте ли си моментите от детството, когато нежните майчини ръце ни събуждаха от топлината на съня?

Спомените от детството са като фини влакна, които се преплитат в ръцете ни и ни връщат към моментите, когато светът изглеждаше безпределно елементарен и превъзходен. Само една прегръдка на баба може да ни подсети за времето, когато сме били деца и нейните ръце са били нашите сигурни леговище. Но ръцете не са единствено средство за обятия и грижа, те са и израз на нашата характерност и креативност.

За да поддържаме ръцете си здрави и чисти, имаме потребност от нежни и естествени артикули с естествен генезис. Новита линия течни сапуни са натурално ентусиазъм от природата. Формулата е основана с най-малко 96% натурални съставки и изцяло рециклируема опаковка. Допълнително грижата за околната среда е имплементирана и в иноватичната за маркатаопаковка пълнител - пауч от 500мл, за производството на който е употребена 76% по-малко пластмаса.

 



 

Тео Nature Elixir е грижа към ръцете, която те заслужават. Продуктите оферират нежно разчистване и букет от аромати. Можем да избираме сред – внимателно авокадо, пресен грейпфрут или сладка макадамия. Авокадото придава чувство за деликатност и мекост, ароматът на грейпфрут носи чувство за сила и жизненост, а макадамията, със своята сладникава нотка, основава уютна и топла атмосфера.

Избирайки течните сапуни Тео Nature Elixir, ние демонстрираме грижа към себе си и своите ръце и към околната среда.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР