Спомням си как веднъж държах ръката на майка ми, докато

...
Спомням си как веднъж държах ръката на майка ми, докато
Коментари Харесай

Светът Е В Сълзи. Анджелина Джоли Призна, Че Гасне От Страшна Болест

" Спомням си по какъв начин един път държах ръката на майка ми, до момента в който беше на химиотерапия. Тя стартира да полилавява и аз се втурнах, с цел да намеря здравна сестра ", написа тя и прибавя, че майка й се е борила със болестта към 10 години.

Анджелина Джоли отново шокира с външен тип, драмата й продължава, само че...

Актрисата означи, че след гибелта на майка си се е подложила на специфичен тест и е схванала каква е вероятността тя също да има рак. Рискът да заболее от рак на гърдата при нея бил 87 %, а от рак на яйчниците - 50 %.

" Направих си двойна мастектомия, по-късно отстраних яйчниците и фалопиевите си тръби, като доста понижих, въпреки и не изцяло, риска от развиване на рак ", признава Джоли.

Тя изяснява, че се грижи за здравето си, с цел да прекарва допустимо най-вече време с децата си, да види по какъв начин порастват и да дочака внуци.

Тревога: СНИМКА на Анджелина Джоли шокира света, какво се случва с актрисата?

" Изборът, който направих, бе за да повиша възможностите си да видя по какъв начин децата ми порастват, да мога да доживея да се срещна с внуците си. Надявам се да им дам колкото се може повече години, с цел да знаят, че могат да разчитат на мен ", написа ое Джоли.

" Самата аз пребивавам без майка си от 10 години. Тя видя единствено няколко от внуците си и постоянно заболяването не й позволяваше да си играе с тях.

А щяха да получат толкоз доста от времето, прекарано с нея, от закрилата, любовта и нежността, с която щеше да ги подари ", споделя холивудската дива.

Нещо ужасно се случва с Анджелина Джоли! Актрисата е подготвена със наследството си

" Приемам хормони и постоянно се подлагам на медицински обзор. Виждам и чувствам измененията в тялото си, само че ги одобрявам. Жива съм и към този момент се оправям с другите проблеми, които наследих ", споделя още известната актриса.

Джоли признава също, че не съжалява за белезите по тялото си, останали след интервенцията. " Мисля си, че нашите белези ни припомнят за нещата, които сме преодолели. Те са част от нашата уникалност.

Това е едно от най-прекрасните неща в човешкия живот ", написа още тя.

Какво се случва с Анджелина Джоли, лицето на актрисата наподобява шокиращо! (СНИМКИ)

Бившата брачна половинка на Брад Пит не крие обстоятелството, че поради интервенциите е била подложена на необикновен стрес. На фона на прекарванията си е развила рисково заболяване - хипертония.

Майката на Джоли умира през през 2007 година на 56 години от рак. Баба й си отива от този свят в още по-ранна възраст, едвам на 40 години.

Избавяйки се от непрекъснатия боязън, актрисата се надява, че въпреки всичко ще се радва на децата и внуците си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР