Спомените от детските ни рождени дни са за дългата маса

...
Спомените от детските ни рождени дни са за дългата маса
Коментари Харесай

Лукс за малчугани: Антония Петрова отпразнува първия рожден ден на сина си в Абу Даби

Спомените от детските ни рождени дни са за дългата маса в хола в бяла завивка, сандвичите с пастет и кисела краставичка и солетите в чаша.

Но тези рождени дни са в предишното. Вече няма размазани торти по мокета и дупки в секцията, оставени от някой по-пълничък съученик, който е решил да се покатери върху нея. Днешните малчугани очевидно честват рождените си дни много по-бляскаво. В детски празненство центрове, с аниматорки, облечени като принцеси на Дисни и какво ли още не.

Още по-бляскав бе първият рожден ден на сина на Антония Петрова. Тя отпразнува първия рожден ден на сина си Благовест не къде да е, а в Абу Даби и Дубай.

View this post on Instagram
Приятели, на 17.01. Семейство Батинкови, отпразнувахме Първия Рожден Ден на нашия първороден наследник Благовест Ивайло Батинков! Със брачна половинка ми Ивайло, считаме че този ден е най-големият празник за нашето семейство заради ред аргументи: 1. Аз станах майка за първи път; 2. Съпругът ми стана татко за първи път; 3. Аз имам имен ден; 4. На 17то число всеки месец честваме “годишнина” от запознанството си на 17 март и от сватбите си на 17 юни и т н; 5. И несъмнено най-основателната причина - раждането на сина ни! За Първият си рожден ден Бест получи многочислени изненади, дарове и няколко торти, с няколко празника! Подарихме му седмица в Абу Даби, в 2 от най-интересните увеселителни парка в света, изпълнени с невероятни прекарвания за деца и освен (мама и тате също се забавлявахме много): Worner Brothers Abu Dhabi и Ferrari World Abu Dhabi! Както и седмица в Дубай, където посетихме един от най-големите аквариуми и VR park! Преживяванията бяха неповторими и мъчно могат да се опишат с думи, по тази причина ще споделим някои подбрани моменти с вас! Честит Първи рожден ден Наше Всичко, Наше Щастие, Сине! Обичаме те, ти си смисълът на живота ни! С появяването си ни сподели, че животът ни стартира същински на 17.01.2019! Семейството е всичко! ❤️
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР