Спокойно можем да заявим, че Бареков успя да засенчи дори

...
Спокойно можем да заявим, че Бареков успя да засенчи дори
Коментари Харесай

И Милен Цветков се надупи на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев


Спокойно можем да заявим, че Бареков съумя да засенчи даже усърдно омаскарявания години наред облик на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Неговата личност към този момент не е забавна, цялата фабрика за подправени вести на Прокопиев и тружениците вътре са се фокусирали върху един евродепутат, който неведнъж изкара на показ мръсните схеми, с които тайфа олигарси източват страната.

Армията на олигарха включва всички принадлежащи му фалшив оналйн медии, невръстни и неосъзнати студенти, блогъри, някогашни министри и “общественици”. По-скандалното обаче е, че в опита си да омаскари репутацията на евродепутата съденият за милиони левове медиен необут е привлякъл към тима си и една от националните малките екрани.

Снощи Нова телевизия отдели повече от 30 минути ефирно време, с цел да промива мозъка на уважамия фен, обяснявайки му какъв брой неприятен в действителност е Бареков. Дискусията официално бе проведена за обсъждане на един публикуван в общественото пространство афиш, анонсиращ събитие с Делян Пеевски в УНСС, а в действителност беше превърната съзнателно в “бухалка”, ориентирана против Николай Бареков.

В предаването на Милен Цветков даже бе дадената думата на никому незнайния студент, представящ себе си като блогър, Йордан Стефанов. Нелепото е, че този младеж си разреши в национална телевизия да дава оценка на работата и активността на един определен от народа член на Европейския парламент. Макар да е известно, че като публицист и притежател на медии Бареков разви извънредно сполучлива кариера, въпросният юноша направи опит да опровергае и този факт, заявявайки явни неистини в народен ефир.

Къде е другата позиция, за какво от Нова телевизия не дават думатата на Бареков, с цел да изкаже своята позиция, това не е ли потъпкване на свободата на словото, на обективното отразяване на случки и събития, питат фенове в обществените мрежи.

Неслучайно България е спрягана като страна на парадоксите. Да, абсурно е да дискредитираш враговете си по този очевиден метод, само че още по-абсурдно е претендиращите за обективност и безпристрастност медии да извършват поръчките на един обвиняем олигарх.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР