Спокойно можем да кажем, че Вин Дизел има доста фенове

...
Спокойно можем да кажем, че Вин Дизел има доста фенове
Коментари Харесай

Вин Дизел, Стивън Спилбърг, режисирането и престъплението срещу киното, което актьорът извършва

Спокойно можем да кажем, че Вин Дизел има много почитатели по света. Със същата убеденост знаем обаче, че и тези, които въобще не харесват артиста, не са малко.

Без значение в кой от двата лагера сме ние, става известно, че в този на феновете на Дизел е не какъв да е, а Стивън Спилбърг.

Това разкри самият артист в изявление за The National. Вин Дизел споделя, че неотдавна е приказвал със Спилбърг и двамата са разискали взаимната им работа по " Спасяването на редови войник Райън " (1998 г.).

Режисьорът му е споделил, че тогава освен го избрал за роля във кино лентата, само че в това време скрито е оформял режисьора в него.

От думите на Дизел излиза наяве, че Стивън Спилбърг счита, че артистът е режисирал прекомерно малко филми, което е същинско закононарушение против киното. И той би трябвало да се замисли още веднъж да седне на режисьорския стол.

Всъщност Вин Дизел към този момент е режисирал няколко късометражни плана, само че най-солидната му работа е по " Бездомници " (1997 г.). Във кино лентата той влиза в ролята както на режисьор, по този начин и на продуцент и артист. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР