Спокойно може да заменим подкрепата на депутатите от Атака с

...
Спокойно може да заменим подкрепата на депутатите от Атака с
Коментари Харесай

Делян Добрев: Може да заменим Сидеров с Марешки

Спокойно може да сменяем поддръжката на депутатите от " Атака " с депутатите на Марешки. Така националният представител от ръководещата партия партия разяснява пред нова тв острото в последно време говорене на Волен Сидеров против ГЕРБ и Цветан Цветанов и опасност му да не поддържа дейностите им.

Според Добрев напрежението сред трите патриотични обединения не се придвижва върху ГЕРБ.

Припомняме, че през вчерашния ден Сидеров остро разкритикува дейностите на ръководещите: „ Ние влязохме в тази ръководеща коалиция " не с цел да вършим лифтове, пързалки, ски писти и писти за шейнички, влязохме да подвигаме приходите, това беше нашата съществена цел, да подвигаме стандарта на българите. „ А не да се грижим от кое място ще мине лифтът и компанията офшорна с Георгиус Георгиу от Кипър, назначен да прикрива същинския притежател, дето в последна сметка Борисов му сподели името - Цеко, да се грижим за неговите ползи. Той е задоволително богат Цеко, с цел да се грижим ние като патриотична групировка да прокарваме закони в негова изгода.

„ Айде апелирам ви се, в случай че обичате, сътрудници в изпълнителната власт, основно към двамата вицепремиери се обръщам, да отклоним взор от лифтовете, плажовете нощните заведения, пинакотеките и да почнем да мислим за прехраната на българина ", прикани Сидеров.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР