Спокойно може да кажем, че през последната година българската музикална

...
Спокойно може да кажем, че през последната година българската музикална
Коментари Харесай

Риск печели - да зарежеш маркетинга, за да създаваш хитове

Спокойно може да кажем, че през последната година българската музикална сцена има своите нови господари. Защото всяка ария, която Крис Макаров и Юли Славчев от " Молец " пускат, се трансформира в шлагер, а почитател базата им се умножава с всеки минал ден и с всяко едно присъединяване.
 Кръстина Кокорска - Криста, която след музикалната сцена, завладя и театралната
Криста и нейната суперсила - гласът, с който завладя сцените на две изкуства

Певицата споделя за вълненията “У дома ” и новите провокации

Песента, която ги изстреля не просто до ушите на хората, а до техните сърца и направи " Молец " непрекъснато наличие в плейлистите, несъмнено е " 7 дни ". Но зад триумфа на тази, както и на други песни на групата, стоят освен Крис и Юли. Пръст има и Роби Николов - негово дело са бийтът, миксът и финалното оформление на " 7 дни ". Това е и песента, продуцирана от него, която все още той дефинира като най-успешна.

Но умеенето да правиш шлагери от песните на другите не е единствената мощ на Роби, тъй като той работи и върху лични части. Като актьор и реализатор най-успешната ария за него постоянно ще бъде последната. В момента тя е " Слънце ".

" Соловата кариера постоянно ми е била фантазия, само че последните две години оставаше на назад във времето. Творях на места, само че беше като че ли разпиляно ", споделя Роби. Затова и от началото на годината стартира да приоритизира себе си и да отделя повече време за лична музика.

Всъщност Роби Николов е музикален още от дребен. В трети клас стартира да свири на китара, само че частта с пеенето идва на много по-късен стадий - в университетските години, когато постоянно се озовава на купони с китари.

Тогава той пее кавъри на известни части. Впоследствие напълно естествено идва и писането на авторски композиции. Но нали " музикант къща не храни ", по тази причина за дълго музиката остава за Роби единствено занимание и странично занятие - главната му работа е като маркетинг експерт. Един ден обаче взема решение да рискува и да последва сърцето си. Така напуща работа и се посвещава на студиото и музиката.

" Не беше елементарно. Оставих постоянния тил на корпоративната среда в миг, в който музиката не ми даваше задоволително запаси да претърпявам ", прям е за своя ход Роби. Но със спестявания, които да му обезпечат успокоение за най-малко няколко месеца напред, и с доста мощна религия, че е допустимо да се устоя от музика, Роби се хвърля в незнайното. Този риск обаче се отплаща добре, тъй като не след дълго идват и първите триумфи.

Неслучайно Роби разказва себе си най-добре с думата музика. В момента тя е неразделна част от живота му и той някак не си и показва да живее без нея. А и постоянно е желал да бъде свободен. Реално, от две години го е постигнал, тъй като няма началник, а работи за себе си. " Това да нямаш началник е най-якото усеща на света. Да можеш да си поспиш до късно от време на време. "
 Надежда Александрова - NICKA е секси и е тук, с цел да провокира всички с
NICKA е тук, с цел да провокира всички

Изпълнителката за уроците от " Гласът на България ", за основаването на музика и за новата си ария " На мен ли приказваш "

В същото време Роби Николов е целенасочен - желае да се развива и да доближи до най-хубавата своя версия във всяко едно отношение. Доказателството е, че от началото на година е издал цели три независими части - " Допир ", " Трябва да си ти " и към този момент упоменатата " Слънце ". Естествено, продължава да бъде значима част и от звученето на.

Какво е да работиш с " Молец "?

Готино е. Чувствам се горделив, че съм част от триумфа на най-хубавата група в България сега. Хубаво е да си обкръжен с хора, които желаят непрекъснато да се развиват. Учим се взаимно на доста неща.

Ще продължите ли да вършиме бийтове за тях?

Разбира се. Хубавото при нас е, че това е колаборативен развой, който в никакъв случай не омръзва. Аз не си върша самичък бийтове, които да им изпращам за утвърждение. Винаги сме дружно в студиото, когато магията се случва. Понякога каним и нови хора - колкото повече глави мислят над едно нещо - толкоз по-яко става най-после.

Каква музика и какво звучене да чакаме от Robi?

Електронна, поп музика, с разпяти вокали, запаметяващи се мелодии и докосващи сърцето текстове. В моята музика описвам за възприятията, които всеки човек изпитва в най-запомнящите моменти от живота си. Мотивирам хората да творят, да не се опасяват от смяната, да не се опасяват да усещат и да бъдат себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР