Спокойно мексиканско градче се оказва въвлечено в шумотевицата около предстоящата

...
Спокойно мексиканско градче се оказва въвлечено в шумотевицата около предстоящата
Коментари Харесай

Как мексиканско градче бе въвлечено в хаоса на кралската сватба

Спокойно мексиканско градче се оказва въвлечено в шумотевицата към идната кралска женитба, с помощта на дейностите на един незнаен до неотдавна американски пенсионер, който към този момент е най-известният му гражданин – бащата на Меган Маркъл.
Томас Маркъл, бъдещият тъст на английския принц Хари, цялостни страниците на таблоидите с новините за проектите му ту да участва, ту да не участва на сватбата на щерка си и със сърдечната интервенция по неотложност, която в последна сметка ще му попречи да води Меган до олтара в събота.
Сцената на мъчителните инциденти на Томас Маркъл с медиите е Росарито - мексиканското градче, в което той живее, след пенсионирането си.
Росарито, с население от 70 000 души, се намира на тихоокеанското крайбрежие на Мексико, на към половин час с кола от границата със Съединени американски щати.
Красивите му плажове и топъл климат го трансформират в известна дестинация за пенсиониране за доста американци, за които се счита, че съставляват сред 15 и 30% от популацията на градчето.
73-годишният Маркъл бе просто следващият възрастен " гринго ", който събира слънчеви лъчи в Росарито, до момента в който щерка му Меган не се сгоди за английския принц Хари.
Тогава започнаха и кралските му инциденти.
Папараците започнаха да преследват Томас, а комплицираните му връзки с останалите членове в семейство Маркъл внезапно се трансфораха в гореща тематика за таблоидите по света. Той наподобява обаче бе решил да си върне контрола върху своя облик.
За негова неволя от Daily Mail обаче разкриха, че фотосите, на които Томас Маркъл мери костюм, осведоми се за Англия в кафене и преглежда фотоси на младата двойка в интернет кафе, в действителност са нагласени, като той е наел професионален фотограф за случая.

Преди да се пенсионира, Маркъл може да се похвали с блестяща кариера в Холивуд, като притежател на премия " Еми " в ролята си на режисьор на осветлението - нещо, което неговата щерка е посочвала като ентусиазъм за личната си актьорска кариера.
В Росарито той живеел спокоен живот самичък, до момента в който неумишлено бе замесен в хаоса на кралските особи и всички, които наблюдават британското кралско семейство.
Дори и в този момент в този крайбрежен град, намиращ се доста надалеч от Англия, мнозина към момента имат бегла концепция защо е всичката тази шумотевица.
" Спомням си принцеса Даяна, само че не знам нищо за децата й ", споделя Каролина Солис, махленски търговец в Росарито.
" Чух по американските вести, че тъстът на сина на принцеса Даяна живее тук ", споделя Андреа Хименез, рецепционистка в лекарски кабинет, пред Yahoo News.
" Смятам, че това е нещо хубаво за Росарито. Показва, че тук не е рисково, както споделят и че известни хора идват тук, с цел да си почиват. Това може да ни докара повече туристи. "
Маркъл обаче си изпати от решението си да провежда нагласена фотосесия.
След като бе компрометиран, той отхвърли да участва на сватбата. След това промени решението си, само че пък получи сърдечен удар предходната седмица и трябваше да претърпи сърдечна интервенция през вчерашния ден.
Според TMZ оперативната интервенция е предходна добре, само че поради дългия оздравителен развой, който го чака, той съобщи, че няма да може да води щерка си до олтара.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР