Спокойно е преминала нощта между протестиращи и полиция в района

...
Спокойно е преминала нощта между протестиращи и полиция в района
Коментари Харесай

Протестиращите в Стара Загора настояват да излязат на магистрала Тракия

Спокойно е минала нощта сред протестиращи и полиция в региона на летището на изхода на Стара Загора. Недоволните жители са безапелационни, че остават на място, до момента в който настояването им за допускане до автомагистрала „ Тракия “, обиколка на детелината и връщане назад към града не бъде изпълнено.

През вчерашния ден поддръжката си към протестиращите са оказали хора от София, Варна, Бургас и други градове. След вчерашното послание на органите на реда недоволните жители са потърсили разговор с полицията, с цел да се стигне до решение на обстановката, само че за момента подобен не е сбъднат, заяви едно от лицата на митинга Искра Михайлова.

"Вчера желаех още веднъж диалог с комисар Илиян Илиев, който през вчерашния ден не пристигна нито денем, нито през нощта на митинга, чакаме го да се появи през днешния ден по някое време. Днес той няма причина да не ни пусне да преминем през автомагистралата, т.е. в този момент на мен ми е забавно да забележим по какъв начин ще протече днешният ден, дали през днешния ден ще бъдем пропуснати да преминем и да стигнем до автомагистралата, защото доводите, които бяха изтъкнати, отпаднаха до един ".

Протестиращите остават твърди в настояването си за оставка на държавното управление и основния прокурор и се надяват да бъдат подкрепени от още хора през днешния ден.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР