Спокойни и нетърпеливи, момичетата от ансамбъла на България вече са

...
Спокойни и нетърпеливи, момичетата от ансамбъла на България вече са
Коментари Харесай

Готови сме и нямаме търпение!

Спокойни и нетърпеливи, девойките от ансамбъла на България към този момент са в Баку, където на следващия ден стартират борбата за първото място на международното състезание по художествена гимнастика.

Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова направиха първата си публична подиум подготовка в азербайджанската столица.

"Ние доста харесваме тази зала. Всеки път е огромно наслаждение, когато играем тук. Вече нямаме самообладание ", сподели капитанът на ансамбъла Симона Дянкова.

Стефани Кирякова добави: "Атмосферата в залата е страхотна. Чувстваме се подготвени и във форма. Остава единствено да го покажем, когато би трябвало. "

"Залата е чудесна. Същата е отпреди, само че този път е по-светла. Много ни е комфортна и удобна. Готови сме, уповавам се да имаме шанс и да успеем да запазим централизация си, да покажем съчетанията в най-хубавия си тип. Гледаме да не мислим за упованията. Нашата съществена цел е да си изиграем съчетанията. ", безапелационна е Лаура Траатс.

Момичетата си пожелаха да са здрави, спокойни и концентирани по време на надпреварата, както и да изпитат задоволство след изиграването на съчетанията.

Утре ансамбълът ще взе участие в многобоя, а финалите на обособените уреди са в неделя.

Грациите на Весела Димитрова завоюваха квота за олимпийските игри в Токио още на предишния шампионат на планетата. По-късно през днешния ден Боряна Калейн и Катрин Тасева ще се борят за две олимпийски квоти в самостоятелния многобой.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР