Спокоен съм и няма да подавам оставка. Няма да стана

...
Спокоен съм и няма да подавам оставка. Няма да стана
Коментари Харесай

Беливанов: Някой искаше да дискредитира кмета, но дискредитира ГЕРБ

Спокоен съм и няма да депозирам оставка. Няма да стана бушон. Това съобщи за следващ път в предаването „ Събуди се “ на Нова телевизия кметът на Хасково Добри Беливанов.
Според него някой е желал да дискредитира кмета, което на процедура се е трансформирало в дискредитиране на партията. Хасковският кмет беше безапелационен, че няма да си направи обществено „ харакири “.
Няма да депозирам оставка, тъй като съм определен от хората в Хасково. Израснал съм в този град, хората ми споделят да не депозирам оставка, тъй като са дали своят вот за мен, изясни Беливанов. „ Аз още съм член на ГЕРБ “.
Кметът на Хасково сподели още, че не е разговарял с премиера Борисов, тъй като си имал „ задоволително задължения “. Освен това го уважавал доста и в ГЕРБ бил поради Борисов. Припомняме, че по-рано министър председателят и водач на ГЕРБ сподели, че не може да си изясни нахалството на Беливанов.
Хасковският кмет не пожела да изясни какво тъкмо не са могли да разделят с депутата Делян Добрев.
Беливанов отговори сбито на въпроса дали Елена Йончева от Българска социалистическа партия е права, като приказва за това, че кметството в Хасково е като икономическа формация, че е взето на концесия от една партия: „ Най - неприятното е узурпирането на една власт. Не е по този начин в Хасково “, сподели той, като изясни, че беседва с всички хора, преди да ги назначи на съответни постове в кметството. За публичните поръчки си има комисия, добави хасковският кмет и добави, че се намесва в работата й единствено при нарушавания. Досега е правил това единствено два пъти. Не може да даде обаче свястно пояснение нито за назначенията, нито за оставките, само че пък разяснява, че въпросите за шуробаджинащината са станали доста.
„ Прекалено доста стана този въпрос за шуробаджанащината. Ние си имаме експерти. Това са хора, които желаеха да отидат на друга работа “, изясни оставките на Гаргова и другите доближени кметът на града.
Беливанов съобщи, че не е знаел, че Евгени Консулов е кум на Делян Добрев. „ Познавам го като добър експерт “, сподели той, като посочи, че не е разпитвал „ кой е кум и кой е сват “. Не можа да отговори на въпроса дали Гаргови са имали финансови ползи в общината, само че не отхвърли извоювани от компанията им публични поръчки за саниране на стойност 4,8 млн. лева
Призна също по този начин, че и компанията на Иван Стаматов е спечелила две публични поръчки за саниране, а със притежателя й били познати от дълго време.
Колкото до съвпадението на абсурда с екскурзията кметът на Хасково сподели, че тя е била подарък от щерка му за рождения ден, а пред хотела, в който е трябвало да спят и имало инцидентно спряно „ Бентли ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР