Спогодба и меморандум за въздушни съобщения между правителството на Република

...
Спогодба и меморандум за въздушни съобщения между правителството на Република
Коментари Харесай

Подписахме спогодба за въздушен транспорт със Саудитска Арабия

Спогодба и меморандум за въздушни известия сред държавното управление на Република България и държавното управление на Кралство Саудитска Арабия подписаха транспортният ми министър Росен Желязков и неговия сътрудник от Кралство Саудитска Арабия Салех ал Джасер , оповестиха от Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.

Между Република България и Кралство Саудитска Арабия няма настоящо съглашение за въздушен превоз. Това ограничаваше директните транспорти на пасажери, товари и поща по въздушни линии. С меморандума се основават условия за развиване на двустранното търговско-икономическо съдействие, стимулиране на туризма, и възстановяване на свързаността на страната ни с района на Близкия Изток.

В рамките на визитата министър Росен Желязков организира работни срещи с ръководителя на борда на шефовете на Саудитската Космическа Комисия принц Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд , който е с сан на министър. Желязков беседва и с изпълнителния шеф на самолетна компания " Флайнас " Бандер Алмохана .

Визитата продължава със срещи с Публичния Инвестиционен Фонд за разискване на благоприятни условия за вложения и взаимни планове сред двете страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР