Споделянето на информация, превенцията и бързото реагиране са изключително важни.

...
Споделянето на информация, превенцията и бързото реагиране са изключително важни.
Коментари Харесай

Каракачанов акцентира върху споделянето на информация на форума на ВП

Споделянето на информация, предварителната защита и бързото реагиране са извънредно значими. Необходимо е сливане на напъните освен на национално равнище, само че и в границите на съдружните формати, в които участваме.

Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов пред участниците в годишната конференция на началниците на военните полиции на страните-членки на НАТО. Форумът, чийто хазаин е Служба " Военна полиция ", се организира в София и в него вземат участие 78 представители на 32 страни и 7 структури на НАТО.

Министърът на защитата Красимир Каракачанов прикани за единение и интензивност пред провокациите за сигурността.

Според Каракачанов, належащо е градуиране на целите в политиката за сигурност, взаимоотношение и съгласуваност и да бъдем единни.

По думите му провокациите както в региона на Близкия Изток, по този начин и в района на Черно море не са отшумели. Те занапред ще основават спомагателни проблеми пред сигурността на нашите страни, акцентира министър Каракачанов.

Акцент в полемиките по време на тридневната конференция е подложен на построяването и развиването на военнополицейските качества в отговор на терористичните, асиметричните и хибридните закани за сигурността.

В последния ден на форума Федерална република Германия ще одобри от Италианската република председателството на военнополицейските органи на НАТО. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР