Споделям напълно желанието на президента Радев да решим проблема с

...
Споделям напълно желанието на президента Радев да решим проблема с
Коментари Харесай

Нинова се закани в ефир: Ще стигна до край...

Споделям изцяло желанието на президента Радев да решим казуса с корупцията. Още по време на предизборната акция говорихме по тези тематики и се веселя, че той е пореден. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на Нова телевизия.

„ Ако си спомняте, в предходния закон на госпожа Кунева, имаше доста благоприятни условия за корупция. Сега би трябвало да търсим в действителност работещо нещо. Трябва да намерим 15 души в страната, които да не са подвластни. Които да държат единствено на убеждението си в закона. Такъв орган от хора “, уточни Нинова.

Няма да кажа, че единствено Българска социалистическа партия в годините на прехода е чиста като сълза. Цялата политическа класа е длъжна за битката с корупцията “, сподели Нинова и добави, че към момента не е чела новия закон за корупцията.

Тя персонално се ангажира, че ще стигне до край със правосъдната промяна, с цел да може всички нарушители да влезнат в пандиза.

И измененията в закона и всички тези разнообразни отзиви в правосъдната система за мен се свеждат до няколко неща: Бързо произвеждане, заслужено произвеждане – т. е. съдии, които не взимат решение по политически или стопански аргументи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР