СподелиС голям пожар край Сатовча се борят служители от трите

...
СподелиС голям пожар край Сатовча се борят служители от трите
Коментари Харесай

Голям пожар гори в местността Вълниев рид край Сатовча

Сподели
С огромен пожар край Сатовча се борят чиновници от трите горски сектора на Държавно ловно стопанство Дикчан, оповестиха от Югозападното държавно дружество (ЮЗДП).

Огнената буря бушува в местността Вълнев хълм.

Първоначално огънят е обхвал самозалесила се иглолистна растителност, както и залесена с бреза горска територия. От ЮЗДП показват, че след това пожарът е навлязъл и в иглолистна гора.

В акцията по ограничение на огъня са се присъединили и чиновници на Противопожарната работа на Община Сатовча.

Към момента огънят е стеснен от северозападната част. От Югозападното държавно дружество показват, че се работи на две невралгични точки от североизточната и източната част на пожара.

От предприятието допълват, че мощният вятър в региона основава предпоставки за разпространяване на огъня.

С огромен пожар край Сатовча се борят чиновници от трите горски сектора на Държавно ловно стопанство Дикчан, оповестиха от Югозападното държавно дружество (ЮЗДП). Огнената буря бушува в местността Вълнев хълм. Първоначално огънят е обхвал самозалесила се иглолистна растителност, както и залесена с бреза горска територия. От ЮЗДП показват, че след това пожарът е навлязъл и в иглолистна гора.

В акцията по ограничение на огъня са се присъединили и чиновници на Противопожарната работа на Община Сатовча. Към момента огънят е стеснен от северозападната част.

От Югозападното държавно дружество показват, че се работи на две невралгични точки от североизточната и източната част на пожара. От предприятието допълват, че мощният вятър в региона основава предпоставки за разпространяване на огъня.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР