СподелиOрганизацията Роми за демокрация“ желае да подпомогне финансово Божидар Андреев

...
СподелиOрганизацията Роми за демокрация“ желае да подпомогне финансово Божидар Андреев
Коментари Харесай

Роми събират пари за шампион в щангите

Сподели
Oрганизацията „ Роми за народна власт “ желае да подкрепи финансово Божидар Андреев в подготовката му за олимпийските игри. Заплати от федерацията към момента няма.

„ Никога е нямало успокоение във федерацията. Дано с новото управление, тръгнем с вярната кола напред. Работиш, пък не получаваш… Понякога се нервирам много “, показа пред Би Ти Ви европейският първенец от София 2024.

Треньорът му Пламен Братойчев разкри, че на 30 март отпътуват за Световната купа в Тайланд, където би трябвало да участват съгласно разпоредбите. Божидар ще мине единствено кантар, а Карлос Насар желал да взе участие, както и Иван Димов.

Той ще опита да реализира по-добър резултат в дуела, с цел да е сигурен, че ще остане в десетте в категорията си за Игрите в Париж 2024.

На 27 април за Божидар и Карлос следва и значимо съревнование в Бундеслигата, където би трябвало да покажат положителни резултати, с цел да се изкачи тимът им в по-високото равнище. “

„ Чувствам се по-близо до олимпийската фантазия, виждайки тренировките, които вършим сега. Мисля, че купата, която завоювах на шампионата в София, бе по-сладка от предходната ми. За категорията ми на Игрите още не знаем кои ще са любимците в топ 5, тъй като на самото съревнование може да се случи всичко. Аз персонално мисля, че имам още запаси “, добави Андреев.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР