СподелиКабинетът с имената на всички министри ще бъде готов на

...
СподелиКабинетът с имената на всички министри ще бъде готов на
Коментари Харесай

Акад. Денков: До 6 март ще има готов проектокабинет

Сподели
Кабинетът с имената на всички министри ще бъде подготвен на 6 март, когато актуалното държавно управление подаде оставка.

Това заяви във Варна министър-председателят акад. Николай Денков, оповестява БНР.

Амбицията ни е на 6 март да имаме подготвен кабинет, който незабавно да бъде импортиран за разглеждане в Народното събрание, сподели Денков.

По думите на акад. Денков някои от министрите са се изморили от непрекъснатите нападки. Всяка промяна е много рискова, в случай че няма подготвен човек, акцентира той.

В момента с Мария Габриел оглеждаме осъществяването на програмата, в околните дни ще стартираме тези диалози, само че още не сме обсъждали имена, добави Денков.

Знам, че постоянно има няколко месеца нужни за един министър да влезе в работата и да усвои по какъв начин да работи с администрацията.

Всяка промяна, изключително за по-кратки интервали, е много рискова, в случай че няма подготвен човек, който да поеме задачата, уточни министър-председателят.

Образователната ни система се оправя с провокациите с украинските бежанци, отговори на въпрос на Радио Варна акад. Денков.

Той увери, че се работи за подсигуряването на стратегиите за интеграция. Който желае да се интегрира тук, ще би трябвало да мине през българската просветителна система, акцентира министър-председателят.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР