СподелиДнес облачността над страната ще е значителна, но само на

...
СподелиДнес облачността над страната ще е значителна, но само на
Коментари Харесай

Днес ще преобладава значителна облачност. На отделни места ще превали слаб дъжд

Сподели
Днес облачността над страната ще е забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд, в планините – слаб сняг. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат сред минус 1° и 4°, а оптималните – сред 7° и 12°. В София минимална температура към минус 1°, оптималната – към 9°.

Над планините облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб сняг, под 1000 m – дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде към 3°, на 2000 m – към минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че без основни превалявания. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури сред 6° и 9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 19 мин. и залязва в 18 ч. и 3 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 44 мин. Луната в София залязва в 4 ч. и 29 мин. и изгрява в 12 ч. и 50 мин. Фаза на луната: три дни след първа четвърт.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР