СподелиБългарите държат да отпразнуват 9 май със съветски знамена.Руското знаме,

...
СподелиБългарите държат да отпразнуват 9 май със съветски знамена.Руското знаме,
Коментари Харесай

Как пропутинските сили искат да откраднат победата във Втората световна война за себе си

Сподели
Българите държат да отпразнуват 9 май със руски флагове.

Руското знаме, издигнато паралелно с българския трибареник и флага на Европа на пилоните пред Общината в Дупница, провокира скандал, откакто някогашният народен представител от ПП-ДБ, в този момент общински консултант, художникът Николай Табаков на два пъти го свалил.

По разпореждане на кмета на града Първан Дангов /БСП/ обаче то е поставяно още веднъж.

Така стартира репортаж на Българското национално радио, който е съпроводен със фотография. На нея се виждат три флагове на пилоните пред общината – съветското (на първо място), на Европейски Съюз и българското.

При поредност от други събития в страната бяха развети и флагове на несъществуващия Съветски съюз, за който не дребна част от българите изпитват горест и носталгия – възприятията, върху които почиват реставрационните упоритости на съветския президент Владимир Путин.

В София, макар че шествието на „ Безсмъртния полк “ беше неразрешено, участниците в него, отпред с съветския дипломат Елеонора Митрофанова, поеха из столичните улици, с цел да отдадат респект на починалите във Втората международна война.

Вероятно тези са същите участници, които упрекват управляващите у нас за вдигнатите (еднократно) знамена на Украйна по постройките на институциите у нас. Тези групи хора също постоянно употребяват и обвинявания за развяването на други непознати флагове по време на публични прояви, каквито в действителност в никакъв случай не е имало.

У нас по всеобщи прояви не се веят знамената на Съединени американски щати, Англия, Франция или Германия, а тези на България, Европейски Съюз и… Русия/СССР.

Основният роман от съветска страна е за това, че вражеският Запад желае да си присвои напълно заслугите за успеха на фашистка Германия, че самият Запад е покровител на фашизма и нацизма и че колонизаторите не желаят да признаят заслугата на Съветите във войната, която и до през днешния ден те назовават „ Отечествена “.

Истината е, че никой не е поставял под подозрение приноса на съветските сили и милионите избити на бойното поле. Но истина е и друго – съветските управляващи пробват да убедят останалите, че Западът няма принос за успеха над нацистка Германия.

Въпреки че в речта си на Червения площад в Москва съветският президент Владимир Путин регистрира смисъла на „ Втория фронт “ и напъните на Запада за спиран на нацистките настъпления, той съобщи, че Съюз на съветските социалистически републики се е сражавал „ самичък против нацизма, до момента в който за Хитлер работи цяла Европа “.

Специалната военна интервенция, както руснаците не престават да назовават войната в Украйна, по „ денацификация “, лежи върху идеология, която не се разграничава доста от нацистката – за „ изчистването “ на опасността против вековния и митичен немски ген.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР