Споделете празничното събитие Сцена под звездите“ в новогодишната нощ на

...
Споделете празничното събитие Сцена под звездите“ в новогодишната нощ на
Коментари Харесай

Посрещаме Новата година със Сцена под звездите

Споделете празничното събитие „ Сцена под звездите “ в новогодишната нощ на пл. „ Княз Александър І ” в София или в стратегиите на БНТ1 и Българска национална телевизия Свят!


За 19-ти следващ път Българската национална телевизия и Столична община провеждат празничния концерт-спектакъл „ Сцена под звездите ” на площад „ Княз Александър І ”. Традиционното събитие ще подари незабравима Новогодишна нощ на софиянци и гостите на столицата.

Камерите на публичната медия ще създадат съпричастни към празника навън и всички българи в страната и в чужбина, които могат да проследят концерта онлайн по БНТ1 и Българска национална телевизия Свят.

Празничното шоу ще стартира на 31 декември в 22:00 часа и ще продължи до 01:00 часа на 1 януари. Негови домакини тази година са водещата от БНТ1 Анна Ангелова и обичаният от българските фенове артист Владимир Пенев. Те ще внесат близост, комизъм и динамичност в шоуто, с цел да трансфорат новогодишната нощ в незабравимо прекарване.

Събитието в центъра на София ще впечатли с неповторими светлинни резултати, съвършен тон, покриващ целия площад, и красива заря в небето над столицата. Музикалната програмата е поверена на едни от най-популярните български реализатори.

Звезден искра, темп и страст на празника ще дадат Хилда Казасян и Васил Петров с Бендът на Ангел Заберски, група „ Акага ”, Дара, Михаела Маринова, Христиана Лоизу, група „ Сигнал ” и Николина Чакардъкова с Ансамбъла на неврокопските танцьори.

Всяка година в огромната демонстрация се включват повече от 20 000 души, а дружно с тях, честват още над 1 милион фенове пред телевизионните екрани.

„ Сцена под звездите ” потвърди през годините, че като жители на Обединена Европа можем да бъдем дружно, да споделяме насладата, да се забавляваме същински и да създадем неповторима атмосфера, в името на една обещаваща и изпълнена с очаквания нова година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР