Споделете и вие емоцията от каузата, като я отразите в

...
Споделете и вие емоцията от каузата, като я отразите в
Коментари Харесай

Предстои Wings for Life World Run 2019

Споделете и вие страстта от идеята, като я отразите в деня на събитието или посредством изявленията и материали с лицата преди него
По-малко от месец ни дели от неповторимото по формат тичане Wings for Life World Run , което сплотява целия свят в един ден час в името на една идея - гръбначните болести да станат изцяло лечими.
На 5 май, в 14:00 ч. българско време (11:00 UTC), България ще се включи за трети път в акцията, с цел да даде своя принос за реализирането на огромната цел до дъно. Към сегашния миг има проведени бягания в два града - София и Сливен , където десетки запалянковци ще дадат най-хубавото от себе си, с цел да ги застигне виртуалният край допустимо най-късно.
За поредна година идеята на Wings for Life притегля и редица известни персони, които я припознават и застават зад нея като нейни посланици. Имената им към този момент са ясни, а всички те ще ни въодушевяват да дадем крила за живот на хората с гръбначни увреждания преди и по време на самото тичане..
Медиите също ще имат опция да се срещнат с тях в ролята им на лица на Wings for Life World Run 2019. Те с подготвеност ще опишат за световното тичане и неговата идея, както и какво ги въодушевява да дадат своята поддръжка на акцията.
Сред тях са спортисти, артисти и представители на разнообразни организации в България.
Атлетите
Подкрепата си към Wings for Life World Run дават бегачът Кирил Николов-Дизела, сноубордистът Радослав Янков,, кайт сърфистът Никола Абаджиев-Коки, парапланеристът Веселин Овчаров, автомобилният водач Павел Лефтеров и планинският колоездач Йордан Анчев.
Едни от най-специалните лица, които за поредна година се трансформират в посланици на идеята, са параолимпиецът Георги Киряков , Владимир Гюров и Евгения Кусева . И тримата са ентусиазъм за всички, които ги познават, защото фактът, че разнообразни произшествия ги оставят неподвижни, не ги стопира да бъдат дейни. Това от своя страна за следващ път ни засвидетелства, че човешката воля няма граници.
Актьорите
Към вдъхновяващия лист на лицата на акцията за поредна година се причисляват две от обичаните български актриси - Невена Бозукова и Снежана Макавеева.
Организациите
Като съществени сътрудници и хора, които абсолютно поддържат Wings for Life World Run през 2019 година, се включват и две организации - iRise Mechanics и Fitness Pulse.
Екипът на iRise Mechanics се занимава със основаването на OMNIBOT - роботът, който оказва помощ на хората с гръбначни увреждания да стоят изправени . Вдъхновяващата задача на хората в него се приближава до идеята на Wings for Life и затова всички те с наслада откликват да я поддържат.
Екипът на Ftiness Pulse от своя страна ще сътвори собствен тим от фитнес иструктори, които ще се включат в проведеното в Борисовата градина тичане.
Споделете и вие страстта от идеята, като я отразите в деня на събитието или посредством изявленията и материали с лицата преди него.
Повече информация за всичко обвързвано с Wings For Life България намерете на формалната фейсбук страница.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР