Споделените цели на България и Френската република по много теми

...
Споделените цели на България и Френската република по много теми
Коментари Харесай

Румен Радев разговаря с френския посланик

Споделените цели на България и Френската република по доста тематики от дневния ред на Европейския съюз и общите провокации, пред които са изправени, основават условия за следващо задълбочаване на партньорството сред двете страни.

Това съобщи президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на на среща с посланика на Френската република Флоран Робин, която през днешния ден се организира на „ Дондуков “ 2, оповестиха от прессекретариата на Президентството.

Увеличаването на икономическия и капиталов продан сред двете страни и вероятностите за възстановяване на средата за френския бизнес у нас бяха измежду акцентите на срещата. Двамата разискаха опциите за създаване на още по-тясна връзка сред просветителните институции и бизнеса в региона на професионалното образование.



Европейската вероятност на страните от Западните Балкани също беше разисквана по време на диалога. Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на изрази позицията на България, че посредством открит разговор сред България и Република Северна Македония ще се стигне до действителни резултати в двустранното съдействие и югозападната ни съседка ще реализира прогрес в процеса на европейска интеграция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР