Споделената любов е нещо красиво, но сключването на прибързан брак

...
Споделената любов е нещо красиво, но сключването на прибързан брак
Коментари Харесай

Тези четири зодии са винаги готови на брак



Споделената обич е нещо красиво, само че сключването на припрян брак може да бъде и огромна житейска неточност, която да ви донесе доста главоболия. Дори и да наподобява, че сте срещнали съвършения сътрудник, по-разумно е да изчакате със сватбата, до момента в който не го опознаете по-добре.

Има някои зодиакални знаци, които обаче са склонни да се втурнат към олтара много импулсивно, поемайки риска на безнадеждната романтика.

Ето и кои са 4-те зодии, чиито бракове може да стартират като занимателна и рискована волност – нещо, което е много съвременно при звездите.

1. Овен

Представителите на зодия Овен са импулсивни по природа и са склонни да сключат бърз брак, точно поради този аспект на своя темперамент. Тези хора не имат вяра чак толкоз доста във вълшебната обич и не са заслепени от сантиментални приказки, а главното при тях е, че живеят в сегашното – т.е. те не се замислят какви затруднения в бъдеще може да им донесе сватбата с несъответствуващия човек. Те са смели и са подготвени да рискуват тук и в този момент, пък да става каквото ще.

2. Близнаци

Близнаците постоянно са подготвени да се втурнат към олтара с човек, който познават неотдавна, като не се тормозят от обстоятелството, че бракът значи с изключение на обич и сериозен ангажимент. Хората от този зодиакален знак са най-ориентирани към партньорството и все си търсят „ приятелка “ в житейски проект. Те обичат да прекарват времето си със своята половинка и сходно на Овена, живеят, с цел да се любуват на момента. Именно по тази причина бракът им наподобява добра концепция, пък в случай че нещата не се получат, са подготвени да си понесат следствията.

3. Стрелец

Във всеки един брак съществува риск от това нещата да не се получат, без значение дали той е подписан небрежно или след продължителна връзка. Именно по тази причина хората от зодия Стрелец нямат угризения във връзка с това с каква експедитивност ще се втурнат към олтара. Ако решат, че им се дами – женят се. Те си падат малко комарджии по природа и обичат да вършат залози във всички области на живота си, в това число и във връзка с любовта. Освен това огненият Стрелец, от всички зодии, е най-готов да даде късмет на новата тръпка.

4. Водолей

На пръв взор, хората от зодия Водолей са схващани за такива, които обмислят доста добре всичко значимо в живота си. Затова човек мъчно би повярвал, че точно те ще се втурнат към олтара малко откакто се влюбят. Но тъкмо тяхната интелектуална натура е повода за склонността им да подхващат бърз брак. Просто те имат по-неконвенционална позиция във връзка с любовта и романтиката и считат, че виждат колегата си в друга светлина, спрямо другите. Тяхната мощна вътрешен глас през цялото време им подсказва дали половинката им е точната.

Източник: tialoto.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР