„СПМ България“ ООД ще търси и проучва за нефт и

...
„СПМ България“ ООД ще търси и проучва за нефт и
Коментари Харесай

Фирма, регистрирана в САЩ и с несъществуващ двойник в България, ще търси нефт и газ във Врачнско*

„ СПМ България “ ООД ще търси и изследва за петрол и природен газ в повърхност „ Блок 1-25 Враца- запад “, реши държавното управление, оповестява пресцентърът на кабинета.

Справка на Actualno.com в Търговския указател сподели, че компания с тъкмо същото име към този момент е заличена като търговец. От Министерството на енергетиката потвърдиха това, само че прецизираха, че става въпрос за съвпадане на имена - компанията, на която е обещано позволение от страната, била записана в Денвър, Колорадо. Заличената в Търговския ни указател компания е с предмет на активност строителство, прецизираха от енергийното министерство и това в действителност също е вписано в регистъра.

Дружеството ще вложи в изследванията 7.4 млн. евро без Данък добавена стойност и ще заплати на страната бонус в размер на 210 хиляди евро без Данък добавена стойност при сключване на контракта за търсене и изследване в площта, която възлиза на повърхност от 4886 кв. км и е ситуирана на територията на Северозападна България.
Предложената работна стратегия на компанията включва 2-D и 3-D сеизмични изследвания, както и ограничения за запазване на околната среда, човешкото здраве и културните полезности.
Разрешението за търсене и изследване се дава за период от 5 години.
Информацията е актуализирана и коригирана

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР