Сплотена и уверена, че ще даде по-добро управление на Общината,

...
Сплотена и уверена, че ще даде по-добро управление на Общината,
Коментари Харесай

ГЕРБ-Елин Пелин откри кампанията със заявка: Без празни обещания, само реални действия в полза на хората

Сплотена и уверена, че ще даде по-добро ръководство на Общината, с цели, обърнати към жителите, структурата на ГЕРБ в Елин Пелин откри предизборната си акция. Началото бе сложено в черквата „ Св. Димитър”, в с. Мусачево, където бе отслужен водосвет за здраве, благополучие и триумф, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Силният тим на ГЕРБ-Елин Пелин е безапелационен, че община Елин Пелин се нуждае от дълготрайна визия за бъдещето, а не от решения на парче. Затова трите съществени целта за работа на претендента за общински кмет Стефан Стоилов, претендентите за кметове на кметства и листата с общински съветници ще са инфраструктура – замяна на тръбопровод, създаване на канализация и асфалтиране на улици, опазване на здравето и обучение. От ГЕРБ държат на отмерено систематизиране на общинските средства сред всички обитаеми места в общината, оптимално оползотворяване опциите за кандидатстване по европейските фондове и разговора с жителите.

Предизборното мероприятие бе почетено и от народния представител от ГЕРБ-София област Васил Цветков, който пожела на претендентите за кметове и общински съветници почтена конкуренция и победа на 27 октомври.



„ Дела, не думи!” е един от правилата, върху които ще се основава работата на претендента за кмет на Елин Пелин Стефан Стоилов. „ Щастлив съм, че екипът на ГЕРБ Елин Пелин е единен от устрема ни да бъдат решени съществени, само че неглижирани до момента, проблеми за общината”, съобщи Стоилов.

През последния месец Стефан Стоилов се срещна с поданици на всички обитаеми места, с цел да чуе проблемите им. Целта е вдишване на ясни и съответни задължения за решаването им.



Двадесет и един са претендентите за общински съветници. Кандидатите за кметове на обитаеми места са осем – в Гара Елин Пелин, Нови хан, Мусачево, Равно поле, Петково, Столник, Лесново и Григорево. ГЕРБ ще взе участие в идните локални избори под номер 43.

На тези избори ГЕРБ-Елин Пелин ще има поддръжката на Съюз на демократичните сили и НФСБ, чиито представители в листата с кандидат-общински съветници са Златослав Златанов и Венцислав Тоцев. Двамата подчертаха, че решението им е подбудено от увереността, че Стефан Стоилов е най-подходящия кмет на Община Елин Пелин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР