Спите ли със синтетично бельо? То, а и не само

...
Спите ли със синтетично бельо? То, а и не само
Коментари Харесай

Няколко неща, за които не подозираме, че вредят на женското здраве

Спите ли със синтетично долни дрехи? То, а и освен то може да нанесе щета на здравето ви - колкото и да не ви се има вяра!

Пижами от синтетика

Синтетичните нишки се създават от петролни артикули с добавка на химически съставни елементи. Нито прането, нито гладенето може да отстрани или обезврежда изцяло някои от тях. Дрехите от синтетика са противопоказани за хора, страдащи от алергии, астма, екзема и псориазис. Това важи изключително за облеклата, с които спим - тогава всички са изложени на риск, тъй като в тях прекарваме 7-8 часа. Синтетичните тъкани не пропущат въздуха, от съприкосновението им с кожата поражда статично електричество и всичко това се отразява неподходящо на здравето. Спешно заменете всевъзможни нощници и пижами от синтетични материи с натурални – от памук, лен или коприна!

Долно долни дрехи от синтетични материи

Колкото и да ви харесвате прашки и бикини, не ги обувайте, в случай че са от синтетична материя! Основната функционалност на бельото е да пази нашите интимни елементи от външни дразнители. Точно затова облеклата, които Поради тази причина, долното долни дрехи от синтетика и късите панталонки не са другари на девойките.

Те не пазят гениталиите от бактерии, а в противен случай -  могат да наранят и притиснат срамните устни и ануса и срамните устни. А тънката линия на прашките може да " транспортира " бактерии от ануса във вагината и последствията от това са повече от неприятни.

Неправилно селекциониран сутиен

Мине - не мине време и сутиенът се трансформира в предмет на развълнуван спор. Но периодическите апели да го свалим вечно, тъй като може да навреди, не оказват помощ изключително – законът за земната гравитация си остава в действие и дамите носят сутиен освен, тъй като е съблазнителна част от облеклото, само че и тъй като желаят бюстът им да наподобява добре и търсят модели с повдигащ резултат.

Учени обаче предизвестяват за рисковете, когато сутиенът е диспропорционален:

- Презрамките на тесния сутиен се впиват в трапецовидните мускули на раменете;

- Долната част на корсета се врязва и оставя следи по кожата, когато сутеиенът е с банели;

- Сутиенът с по-малък размер притиска гърдите;

- Млечните жлези „ преливат “ отвън чашките, когато те са с по-малък размер.

В допълнение, продължителното пристягане на меките тъкани в региона на подмишниците и гръдния панер забавя кръвообращението и лимфния поток, а резултатът е мастопатия, хипертония и неврологични болести.

Маратонки и балеринки

Недостатъкът на обувките с плоска подметка е, че всяка стъпка с тях може да нанесе микротравма на гръбначния дирек. А мускулите и сухожилията на краката са в непрекъснато напрежение и по този начин нараства заплахата от конвулсии, схващания, разпъване. Телесното тегло се разпределя неравномерно, което, от своя страна, може да докара до деформации като плоскостъпие, деформиране на стъпалото и прочие " дребни " проблеми. А те бавно лека водят до проблеми в коленните и тазобедрените стави и по-късно се изкачват към долната част на гърба и доближават целия гръбнак… Не ги носете постоянно и дълготрайно, даже да сте привикнали с тях.

Целият текст прочетете на noviteroditeli . bg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР