Списваната от личната глашатайка на Костов - Стоянка Георгиева електронна

...
Списваната от личната глашатайка на Костов - Стоянка Георгиева електронна
Коментари Харесай

Личният сайт на Костов и слугите на "Агнешките главички" изпаднаха в шизофрения! Зад тях надничат милиардите на Сорос!

Списваната от персоналната глашатайка на Костов - Стоянка Георгиева електронна страница " Медиапул " още веднъж се трансформира в рупор на Кремъл.

Преди към час жълно-кафявото издание излезе със публикацията " Росатом " подготвена за АЕЦ " Белене " в комфортна за държавното управление форма ". И по този метод за следващ път плонжира в краката на Путин и съветските олигарси, които желаят да прокарат нездравословния за България план.



И това не е инцидентно - " Медиапул " интензивно разгласява всеки ден по няколко информации от съветските държавни осведомителни организации ИТАР-ТАСС и РИА Новости. Броячката на уеб страницата сочи, че до момента по страниците му са намерили място над 6500 информации от двете най-мощни пропагандни организации на Кремъл.




В хора на Костов пеят и останалите маргиналния издания от кръга " Агнешките главички ".

Нещо повече - въпросните " медии " не престават да ретранслират тезите на финансовото страшилище Джордж Сорос и да жигосват Тръмп, а в това време настойчиво популяризират подправената вест, че " БЛИЦ " бил проруска медия, без да показват нито едно съответно доказателство.

Читателите, обаче си спомнят каква словесна мръсотия изляха храненицата на Костов и агнешките парчета във връзка внушителната тирада на Доналд Тръмп на Световния стопански конгрес в Давос при започване на годината.

Тогава Сорос подвигна бариерата на калната фабрика, която продуцира подправените вести по негов адрес в родината ни. Като по команда медиите на Прокопиев и гравитиращите към тях клозетни сайтчета започнаха да заливат световната мрежа с операции.

Грантовете, с които Сорос продължава да тъпче следените от него медии в България сигурно биха разрешили на притежателите им разточителен милионерски живот. Те обаче на вятъра се надяват, че читателите ще не помнят по какъв начин по време на предизборната акция изброените " медии " бяха приклекнали в краката на Хилъри Клинтън и нападнаха Тръмп, а по-късно поддържаха и митингите против него.

Крайно време е " Агнешките главички " да осъзнаят, че изтърканият номер за проруските медии ще се завърти над тях като злокобен бумеранг, който ще ги изпрати на сменището. Там, където към този момент ги чака техния идеолог Костов.

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР