Спиш ли свободно в леглото си? Или си свит в

...
Спиш ли свободно в леглото си? Или си свит в
Коментари Харесай

Какво издава за нас позата за сън?

Спиш ли свободно в леглото си?

Или си сгънат в ъгъла?

Позата, която тялото заема по време на сън, разкрива доста от нашите личностни черти. Освен това тези, които споделят леглото с сътрудник, могат, като се концентрират върху взаимната поза на телата, да получат обща визия за естеството на връзката си.

Ето девет разновидността за самостоятелни пози на човек за сън. За тези, които прекарват нощи с сътрудник, този тест също е подобаващ: въпреки всичко част от времето, двамата не допират телата си.

1. Без възглавница

Липсата на възглавница издава самостоятелна персона, фокусирана върху същността на материята, която най-вероятно обича простите и практични неща. Всеки, който спи по този метод, най-вероятно е минималист в носенето на облекла и е податлив да яде органична храна. В всекидневието този човек е пряк, великодушен, явен в изказванията си.

2. В прегръдка с възглавница
6 здравословни казуса, които можем да отключим, в случай че спим прекомерно доста
Знаете, че прекомерно дребното сън може да докара до последици за вашето здраве и благоденствие. Но това не значи безусловно, че изключи...
Прочети повече
Тази поза приказва за потребността от обичан човек, от любовна история. Но това може също да значи, че съществуващите връзки към този момент не обезпечават нужното прочувствено преживяване. Или е належащо да се насочи вниманието към различен обект на обвързаност. Поне за известно време.

3. Възглавница сред краката

Тази позиция може да прикрие неумишлено предпочитание за интимна, чувствена фамилиарност. Но е допустимо да приказваме единствено за нуждата от намиране на поддръжка или желанието за доминиране. Може би по този начин се опитваме да компенсираме натиска, който изпитваме в действителния живот, само че не го осъзнаваме...

4. По тил

Спането по тил разкрива на света най-уязвимата и мека част от тялото ни – стомаха. Този, който по време на сън заема такава поза, денем евентуално се пази с ризница, живее под игото на самоконтрола и е извънредно разумен. А през нощта тялото му, най-вероятно, нагледно предава потребността от вътрешна независимост.
Защо ръцете ви изтръпват, до момента в който спите
Когато спим умерено през нощта, дълго време сме в една поза. В резултат на това ръката може да изтръпне. Но крампи и изтръпване се поя...
Прочети повече
5. В поза „ морска звезда “

Този, който спи по този начин, желае да бъде освободен, да разшири личното си пространство – може би тъй като денем се усеща „ напрегнат “. В живота подобен човек евентуално се стреми да управлява всичко или не прави усещането, което би желал. Разперените ръце и крайници приказват за нуждата от контакт и подготвеност за него.

6. По стомах

Тази поза е типична за тези, които, нагледно казано, обръщат тил към света. Тя може да бъде краткотрайна или да продължи през цялата нощ. Тази поза може да демонстрира несъразмерното фокусиране върху себе си или податливост да подценявате приноса, който другите дават в живота ви. Приемането на другите е значимо за подобен човек.

7. С доста възглавници
Интересни обстоятелства за съня, които ще те изненадат
Знаем, че прекарваме 1/3 от живота си в сън и че сънят е от решаващо значение за здравето и е основен за възобновяване на силите, ене...
Прочети повече
Ако не са здравословни проблеми, които ви принуждават да спите заобиколен от доста възглавници, това може да значи, че човек обича да бъде център на внимание и лаком. Но тази поза може да алармира и за сложен интервал в живота, от време на време би трябвало да се фокусирате върху личните си потребности и да пренебрегвате другите.

8. Като бебе в утробата

Една от най-често срещаните пози, символизираща завръщането в детството, желанието за вътрешен мир. В тази поза спи този, който е заставен да взема решения денем. През нощта той като че ли се освобождава от отговорност. Тези, които спят по този начин, имат дарбата да основават близки връзки, без да нарушават персоналното пространство на колегата си.

9. В поза на боец

Това е сън по тил, тъкмо като в позата " морска звезда ". Но за разлика от звездата, ръцете са изпънати по тялото и изпънати крайници, това приказва за спокоен и въздържан темперамент. За човек, който е придирчив към себе си и другите, има възприятие за дълг и постоянно можете да разчитате на него. С една дума, за човек, който живее... по войнишки.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР