Списъци с имена на партийци, които по време на местния

...
Списъци с имена на партийци, които по време на местния
Коментари Харесай

Чистка на предатели тече в ГЕРБ: Готвят списъци с партийци, лъснаха известни имена

Списъци с имена на партийци, които по време на локалния избор са работели против личната си партия, готвят в ГЕРБ в Пиринско. Той ще бъде предаден на Изпълнителната комисия с искане тези хора да бъдат изключени като предатели. Това твърди „ Труд “.
Първи този ход направи ГЕРБ в Разлог. Под №1 в листата им е записан някогашният заместник-кмет от ГЕРБ Венцислав Гърменов, който на вота на 29 октомври се яви като претендент на Съюз на демократичните сили (ВМРО-БНД), тъй като отхвърли да одобри решението на ИК за издигане на Красимир Герчев за кмет от ГЕРБ. Гърменов загуби вота от Герчев.
Очаква се сходен лист да има и в Благоевград. И там много деятели не се съобразили с партийната дисциплинираност и работели против своя претендент или пък против листата за общински съветници.
Евродепутатът Андрей Новаков съобщи, че като регионален водач е задължен да внесе дадените оферти от организациите.
Областното заседание на ГЕРБ в Разлог взе решение лист с предателите на локалните избори да бъде изпратен на Изпълнителната комисия.
Кметът на Разлог Красимир Герчев, който е и член на регионалното управление, регистрира крайните резултати като доста положителни за ГЕРБ и даващи съображение от Пиринския край да бъде излъчен най-малко един зам.-министър в държавното управление на Мария Габриел. Герчев бе и риторът, повдигнал въпроса с предателите в партийните редици.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР