Списание “Harper’s Bazaar” постави на новата си корица Деми Мур,

...
Списание “Harper’s Bazaar” постави на новата си корица Деми Мур,
Коментари Харесай

Гола и откровена: Деми Мур с провокативна корица и разказ за тежкото си минало

Списание “Harper’s Bazaar” сложи на новата си корица Деми Мур , която в изявление за изданието споделя за нелекото си минало.

Кадърът на 56-годишната актриса без облекла е първият след именитата ѝ корица за сп. “Vanity Fair” от 1991 година, когато беше бременна с втората си щерка от Брус Уилис – Скаут.

View this post on Instagram
A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on Sep 12, 2019 at 5:31am PDT

Пред изданието Деми Мур разяснява превъзмогването на зависимостта си към алкохола. „ Част от това да бъда трезвена е, че не желая да пропущам нито един миг от живота, даже това да значи, че от време на време ще боли “ , признава тя.

Тежките моменти в живота на Деми Мур >>>

Актрисата споделя и детайлности към детството си, когато е опитвала да защищити майка си от предозиране. „ Помня по какъв начин използвах пръстите си, дребните детски пръсти, с цел да извадя хапчетата от устата на майка ми, които тя се е пробвала да погълне, до момента в който татко ми я държеше отворена и ми споделяше какво да върша “ , споделя Мур. „ Нещо доста дълбоко в мен се промени и в никакъв случай повече не беше същото. Детството ми беше завършило. “

View this post on Instagram
A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on Sep 12, 2019 at 9:46am PDT

Деми Мур продължава с откровенията, този път в материал за “The New York Times”, разказвайки за връзката си с Аштън Къчър и претърпения аборт. „ Мислех си, че с него мога да се върна обратно във времето и да усещам какво е да си млад доста повече, в сравнение с аз съм можела да изпитам това, когато бях на 20 “, споделя актрисата за връзките със своя сътрудник, по-млад от нея с 15 години.

След последвалия импровизиран аборт в шестия месец и несполучливите опити за друго бебе проблемите на актрисата с алкохола и използването на викодин се задълбочават, споделя тя. Раздялата на двойката през 2011 година е идващият удар: „ Нямах кариера, нито връзка. “ Тогава и здравето на Деми Мур стартира да се утежнява.

View this post on Instagram
A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on Sep 12, 2019 at 5:32am PDT

„ Нещо се случваше, органите ми последователно започваха да отхвърлят. Коренът беше тежък вирусен товар “ , споделя тя, само че без да посочва диагнозата си. След това актрисата минава през рехабилитация за „ контузия, взаимозависимост и корист с субстанции “, пишат от “The New York Times”.

Тежките моменти в живота на Деми Мур >>>

Деми Мур споделя още детайлности за живота си и в своята нова биографична книга „ Отвътре на открито “ ( “Inside Out”) , която излиза в Съединени американски щати на 24 септември.

View this post on Instagram
A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on Sep 10, 2019 at 2:49pm PDT
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  5 фрази оръжия, с които детето ви да се пребори с издевателството в учебно заведение Обратно в час 5 фрази оръжия, с които детето ви да се пребори с издевателството в учебно заведение  Как да възпитаме децата, с цел да имат самочувствие Обратно в час Как да възпитаме децата, с цел да имат самочувствие  Принцеса Шарлот към този момент има прякор в учебно заведение, който доста ѝ подхожда! Обратно в час Принцеса Шарлот към този момент има прякор в учебно заведение, който доста ѝ подхожда! Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР