Списание Грация прави своеобразна класация на известни в киното мъже,

...
Списание Грация прави своеобразна класация на известни в киното мъже,
Коментари Харесай

Пет звезди, които станаха бащи, прехвърлили 50-те

Списание Грация прави самобитна ранглиста на известни в киното мъже, които от върли ергени се трансформират в грижовни татковци, освен това на години, които напълно не се свързват с сходни страсти, съобщи БГНЕС и ги показа. Ето кои са звездните бащи:
Куентин Тарантино
През февруари 2020 година Куентин Тарантино стана татко за първи път. Емблематичният режисьор, който неотдавна навърши 57 години, и брачната половинка му, 36-годишният израелски модел Даниела Пийк, се ожениха преди две години. Преди да се срещне със брачната половинка си, Куентин приказва много изрично за брака и децата, само че по-късно промени мнението си. След раждането на наследника режисьорът даже си помислил да приключи кариерата си, тъй като това му пречи да прекарва цялото свободно време със фамилията си.
Джордж Клуни
Емблематичният холивудски ерген Джордж Клуни и адвокатката Амал Аламудин се ожениха през 2014 година. На 55-годишна възраст артистът за първи път стана татко - през 2017 година Амал роди близнаците Александър и Ела. Интересното е, че малко преди да срещне брачната половинка си, Джордж, сходно на Куентин Тарантино, твърдеше, че не има намерение да се дами и да има деца. Никога не казвай в никакъв случай!
Хю Грант
Този холивудски красавец беше прочут със своите любовни афери освен на екрана, само че и в действителния живот. Хю се срещаше с една колежка, по-късно с друга и даже беше забъркан в секс скандал, само че през 2011 година ненадейно за всички стана татко. За 50-годишния Грант първата бременност на китайската актриса Тинглан Хонг, която му роди щерка, беше изненада. Не знаем дали артистът е бил сюрпризиран когато схванал, че Тинглан чака второ дете. Но тя ражда наследник съвсем по едно и също време с друга обичана на Грант - телевизионната продуцентка Анна Еберщайн, която също ражда наследник, което кръщава Джон. През 2018 година Грант най-сетне се реши и направи предложение на Еберщайн. Сега двойката има три бебета, които порастват.
Ричард Гиър
Единственият правоприемник на артиста е роден, когато Ричард е на 50 години. „ Изобщо не скърбя, че станах татко толкоз късно. Ако бях по-млад, щях да продължа да диря своя път в живота, да се безпокоя за развиването на кариерата си. На 50 към този момент съм изцяло подготвен да се посветя на развъждането на различен човек “, сподели Гиър. Синът на звездата, на име Хоумър Джеймс Гиър, е роден през 2000 година от втората му брачна половинка, актрисата Кери Лоуъл. През 2013 година двойката, живяла дружно повече от 10 години, се разведе, само че Ричард към момента взе участие интензивно в живота на сина си.
Стив Мартин
Комедийната звезда Стив Мартин стана същинският рекордьор на нашия рейтинг. Първото дете на звездата се появи, когато той е на 67 години! През 2012 година брачната половинка му Ан Спрингфийлд, която по това време е на 41 години, роди момиче. Двойката деликатно скри тази вест от пресата и не планираше да покаже на кореспонденти фотографията на наследницата. Пресата по този начин и не съумя да разбере детайлности за събитието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР