Списание GQ нареди Дженифър Лопес сред кориците на последния си

...
Списание GQ нареди Дженифър Лопес сред кориците на последния си
Коментари Харесай

Страхотна и без грим за новата си корица: Джей Ло споделя защо е играла безплатно в новия си филм

Списание GQ подреди Дженифър Лопес измежду кориците на последния си брой, отдаден на „ Мъжете на годината “…или в тази ситуация „ Хора “, защото певицата и актриса е оповестена от изданието за Икона на 2019.

Последната година в действителност беше шеметна за Джей Ло , която преди месеци навърши 50: тя издаде няколко нови песни, сгоди се, показа като актриса и продуцент новия си сполучлив филм „ Да свалиш Уолстрийт “ и стартира фотосите по идващия, озаглавен „ Ожени се за мен “.
        View this post on Instagram                  
Introducing our first 2019 #GQMOTY cover star, @JLo, the icon. Hit the link in bio for more. (@studio_jackson, @mobolajidawodu)

A post shared by GQ (@gq) on Nov 18, 2019 at 5:00am PST

За фотосесията на GQ  Лопес е по-истинска от всеки път тя театралничи без грим , облечена в няколко разнообразни модели кожени облекла, а косата ѝ със светли кичури наподобява естествено чуплива.

Вижте тук още фотоси от смелата фотосесия > > >

Интервюто за списанието е взето от Джесика Преслър, която разгласява и репортажа от 2015 година, въодушевил кино лентата „ Да свалиш Уолстрийт “. В него Джей Ло играе стриптийзьорката и мошеничка Рамона , а за ролята си трябваше да стане експерт по танци на стълб единствено за месец и половина.

► Класа, съблазън и същински човешки драми в „ Да свалиш Уолстрийт “

Въпреки нелеката подготовка за лентата, се оказва, че Лопес е била наясно, че няма да получи възнаграждение за играта си: „ Когато правя нещо, го върша, тъй като го обичам. Не са ми платили куп пари за „ Да свалиш Уолстрийт “. Направих го гратис и го продуцирах. Заложих на себе си. “
        View this post on Instagram                  
Jennifer Lopez is GQ`s Icon of the Year. See all the photos and read @JLo`s #GQMOTY cover story at the link in bio.

A post shared by GQ (@gq) on Nov 18, 2019 at 6:00am PST

Според Дженифър фактът, че парите не са главният претекст за нея, я приближава до годеника ѝ Алекс Родригез . „ Наистина си приличаме по нашите претекстове и упоритости. Той е спортист. Искаше да бъде най-хубавият. При мен е същото. Искам да бъда страхотна в това, което върша. И двамата сме такива – доста работливи и движени от своите пристрастености. И имаме голямо почитание един към различен “, споделя звездата.

Вижте тук още фотоси от смелата фотосесия за GQ > > >

За културното въздействие на лентата Джей Ло споделя: „ Това е нашият филм, в който ние ръководим нещата. Знае се, че продуцентите, режисьорът, сценаристът и актьорите са дами. И всички те поеха това владеене. Гледали сме по какъв начин отдавна мъжете превъзхождат дамите в киното. Беше занимателно прекарване да обърнем хода. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР