Списание Global Finance обяви УниКредит Булбанк за най-добрата банка за

...
Списание Global Finance обяви УниКредит Булбанк за най-добрата банка за
Коментари Харесай

Global Finance обяви УниКредит Булбанк за най-добрата банка за валутен обмен в България

Списание Global Finance разгласи УниКредит Булбанк за най-хубавата банка за валутен продан в България за 2020 г.  За 20. следващ път изданието оповести своите годишни награди за най-хубавите банки за валутен продан в 113 страни, както и най-хубавите снабдители за валутен продан, изследване и разбори и за технологии за търгуване с валута.

Критериите за избор на най-хубавите банки за валутен продан включват размер на преводите, пазарен дял, обсег на световното покритие, потребителско обслужване, конкурентно ценообразуване и новаторски технологии. Global Finance преглеждат и информацията от анализаторите на бранша, ръководители на корпорации и специалисти по технологии. Наградите за корпоративна организация за валутен продан вземат поради фактори като иновация, усъвършенствана резултатност, ограничение на риска и понижаване на разноските.

 „ Валутният продан е сърцето на световната търговия, която понастоящем е застрашена заради обновените националистически изстъпления и апели за протекционизъм “, съобщи Джоузеф Д. Джарапуто, издател и основен редактор на Global Finance. „ Годишните награди за валутен продан на Global Finance отличават финансовите институции, които обезпечават непоклатимост и добра експертиза и по този начин дават опция на клиентите да се оправят сполучливо в комплицираната и бързопроменяща се среда “, добавя той.  

УниКредит Булбанк е водещ участник на пазара за валутен продан в България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР