Списание Forbes представи списък с най-печелившите звезди от видео платформата

...
Списание Forbes представи списък с най-печелившите звезди от видео платформата
Коментари Харесай

Най-печелившите звезди от YouTube за 2019-а

Списание Forbes показа лист с най-печелившите звезди от видео платформата YouTube, като тази година в него има няколко нови лица. Сред най-печеливши са геймърите, каскадьорите и гримьорите. Две от най-високо платените звезди са под 10-годишна възраст, като каналите им са свързани основно с ревюта на играчки.

Ето и класацията с топ 10 най-печеливши влогъри от YouTube за тази година:

10. VanossGaming (Евън Фонг) - 11,5 млн. $

Eвън Фонг не е от новите имена в листата. Миналата година той беше седмият най-високо заплатен в класацията с облагата си от 17 млн. $ от клиповете си свързани с игри. Под името VanossGaming, той разяснява разнообразни видеоигри и по този начин забавлява своите 24,8 млн. клиенти. Генерирал е невероятните 11 913 561 918 гледания от основаването на своя YouTube канал през 2011 година

9. DanTDM (Даниел Мидълтън) - 12 млн. $

Британският геймър в миналото е бил преди всичко в листата. Миналата година той е заемал четвърта позиция със своите 18,5 млн. $.

Следващите двама са с идентична облага.

7. Markiplier (Марк Фишбах) - 13 млн. $

Markiplier, геймър, чието същинско име е Марк Едуард Фишбах, е прочут с видеоклиповете си " Нека да играем " (Let " s Play), в които разяснява, до момента в който играе. Той има и лична фешън линия, която е ориентирана към геймърите.
 Как 6-годишен влогър си купи къща за $8 милиона
Как 6-годишен влогър си купи къща за $8 милиона

Тя има милиони почитатели в YouTube

7. PewDiePie (Феликс Шелберг) - 13 млн. $

Феликс Шелберг, по-известен като PewDiePie, има повече от 102 млн. клиенти и е една от най-големите звезди в платформата. Въпреки това, неотдавна той съобщи, че ще се отдръпна от YouTube за известно време, тъй като има потребност от отмора. Той афишира това три дни откакто платформата разгласява новите си правила за модериране на наличието, ограничаващи речта на омразата.

6. Preston (Престън Арсмент) - 14 млн. $

Престън е новото име в класацията на Forbes. Той също е от тима на геймърите, като стартира с играта Call of Duty. Престън ръководи и сървърите на играта Minecraft, което е другият му огромен източник на доходи.

5. Jeffree Star (Джефри Стар) - 17 млн. $

Той е гримьор, който в началото започва кариерата си като музикант в платформата MySpace. Сега има лична сполучлива линия козметика, която промотира в своя YouTube канал.

4. Rhett and Link (Рет Маклъглин и Линк Нийл) - 17,5 млн. $

Според Forbes, Рет Маклъглин и Линк Нийл са от първите звезди на YouTube. Те са водещи на шоуто Good Mythical Morning, където тестват странни вкусови комбинации. Двамата ръководят четири канала в платформата, като от тази година основават нов сполучлив на име Smosh.

3. Анастасия Радзинская (Like Nastya Vlog) - 18 млн. $

5-годишната Анастасия е най-младият представител в класацията. Тя е родена в Русия с церебрална парализа и лекарите са се страхували, че в никакъв случай няма да може да приказва. Сега тя е лицето на Like Nastya Vlog, който има 42,5 млн. клиенти. В своите видеоклипове рускинята главно играе с татко си, като сега работят с няколко марки за играчки и храни, част от коитo са Legoland и Danone.

2. Dude Perfect - 20 млн. $

Това е един от най-популярните канали в YouTube, формиран от петима другари (близнаците Кори и Коби Котън, Гарет Хилбърт, Коди Джоунс, Тайлър Тони), показващи разнообразни трикове. Миналата година те печелят същата сума, като се класират на трето място в листата.

1. Ryan Kaji ( Райън Каджи) - 26 млн. $

Явно никой не може да победи Райън, който в миналогодишния лист също е бил номер едно. Неговият канал има 23 млн. клиенти и повече от 34 милиарда гледания. Един от най-популярните му видеоклипове е генерирал 1,9 милиарда гледания. 8-годишното момче прави ревюта на играчки, като има и лична линия облекла.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР