Списание Economist обяви класацията на 60-те най-безопасни градове през 2019

...
Списание Economist обяви класацията на 60-те най-безопасни градове през 2019
Коментари Харесай

Вижте кои са най-безопасните градове по света

Списание Economist разгласи класацията на 60-те най-безопасни градове през 2019 година.
Лидерите в цялостното класиране през 2019 година са три града в Азия - Токио, Сингапур и Осака. В класацията следват Амстердам, Сидни, Торонто, Вашингтон, Копенхаген, Сеул и Мелбърн, съобщи БГНЕС.
В същото време шест американски града незабавно влязоха в челната десетка в класацията за цифрова сигурност: Чикаго, Вашингтон, Лос Анджелис, Сан Франциско, Далас и Ню Йорк взеха надлежно от 3 до 8 място.
На края на класацията са Янгон (Мианмар), Каракас (Венецуела) и Лагос (Нигерия).
Индексът за безвредни градове се основава на 57 индикатора, които са разграничени на четири категории, а точно обезпечаване на цифрова и персонална сигурност, здравна сигурност, както и обезпечаване на инфраструктурна сигурност.
Както е маркирано в отчета за показателя на безвредни градове, през 2019 година при съставянето на рейтинга са били взети под внимание няколко нови критерия. Например тази година създателите са взели поради съществуването и бързината на незабавните служби в града, съществуването на спешен проект, съществуването на застраховка при бедствия и опцията да се отбрани инфраструктурата при положение на хакерска атака.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР