Списъкът тепърва ще се коментира. Нека да оставим прокуратурата да

...
Списъкът тепърва ще се коментира. Нека да оставим прокуратурата да
Коментари Харесай

Емил Караниколов: Българската икономика не спря по време на пандемията

Списъкът занапред ще се разяснява. Нека да оставим прокуратурата да си прави работа. Такава прокуратура чакахме 30 години. Така икономическият министър Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в разяснява листата с имена и суми против тях, открит по време на обиските на единия от арестуваните за аферата с боклука - Атанас Бобоков.

Пламен и Атанас Бобокови са измежду задържаните за аферата с боклука от Италия у нас. На Атанас Бобоков е оповестена мярка за неотклонение от 1 млн. лв..

Бизнесмени от мистериозния лист на братя Бобокови с първи мнения

"Зам.-министърът на екологията Красимир Живков още не е упрекнат. Не знаем кой е водещ в схемата с боклука, само че би трябвало да се стартира от дребните виновници ", сподели още той.

"Българската стопанска система не спря по време на пандемията. Големите ни предприятия не затвориха, имаше спад, само че не стопираха ", добави икономическият министър.

Караниколов с обнадеждаваща прогноза за стопанската система ни

Министър Караниколов разкри, че имаме 65 000 служащия в автомобилния бранш.

"Имаме поръчки за огромни количества на маски и защитни дрехи. Българската текстилна промишленост сподели, че е доста гъвкава и има огромно европейско търсене ", разкри Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в.

"ЕС ще "налее " стотици милиарди евро в държавите-членки. Не е значимо какъв брой ще вземем, а защо ще са средствата ", добави министърът на стопанската система.

"Данъчните хранилища подсигуряват конкурентност и положително качество на горивата ", безапелационен бе Караниколов.

Караниколов: Цените на държавните бензиностанции ще бъдат действителни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР