Списъкът с устройства е много пог-голям, отколкото при предходната версияФинална

...
Списъкът с устройства е много пог-голям, отколкото при предходната версияФинална
Коментари Харесай

Google разширява бета тестовете на Android 10

Списъкът с устройства е доста пог-голям, в сравнение с при миналата версия

Финална версия на Android 10 се чака на пазара през август (източник: Google)

Притежатели на най-различни модели смарт телефони ще могат да тестват новата операционна система Android 10. Списъкът с устройства е много по-дълъг в сравнение с при тестванията на Android 9.0 Pie, заяви Gizchina.

Очаква се скоро Гугъл да показа публично 10-та версия на най-популярната мобилна платформа, а приключеният артикул да излезе през август т.г. Първоначално Android 10 ще бъде налична единствено на смарт телефони Гугъл Pixel и устройства, които са част бета тестванията.
още по тематиката
Миналата година в бета тестванията на Android 9.0 Pie участваха консуматори на смарт телефони Essential PH-1, Nokia 7 Plus, OnePlus 6, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2, Vivo X21 и Xiaomi Mi MIX 2S.

Според неизвестен източник от екипа разработчици на Android, версия 10 ще могат да тестват притежатели на доста по-голям брой модели смарт телефони. Твърди се, че описът е доста по-дълъг, в сравнение с в бета тестванията на Android 9.0 Pie през предходната година.

От Гугъл не разкриват точния брой на производителите, с които компанията ще си сътрудничи на стадия на бета тестванията на Android 10, само че наклонността към разширение на листата с модели е позитивна и мощно изразена, отбелязва анонимният разработчик.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР