Списъкът с мъже в живота на Лили Иванова е дълъг

...
Списъкът с мъже в живота на Лили Иванова е дълъг
Коментари Харесай

Лили Иванова пометнала след тежък кръвоизлив

Списъкът с мъже в живота на Лили Иванова е дълъг и за множеството от тях тя не обелва и дума, разбра HotArena.

Двама обаче са тези, от които тя е очаквала дете - първият й брачен партньор лекар Георги Павлов и музикантът Здравко Радоев. Заради гинекологични затруднения и нелеки интервенции, които примата претърпява, тя се разминава вечно с фантазията да бъде майка. Именно невъзможността да роди дете станала причина за разпадането на първия й брак. И до ден сегашен Лили загатва с положително единствено един от своите мъже - композитора Иван Пеев, който умря през 2018 година. Към останалите си любовници се отнася с неуважение, а за лекар Павлов, който първи съумява да я води пред олтара, е говорила единствено в биографичната си книга.

Когато се омъжва за него, тя е към момента незнайната Лиляна Иванова Петрова. Запознали се, до момента в който работела като здравна сестра. Оженили се по гледище на неговата майка и Лили отишла да живее с мъж, свекър и свекърва в фамилната им къща в Перник. Бащата на мъжа й, който бил миньор, я приел като своя щерка. Свекървата обаче била доста недоволна, че синът й взел " елементарна здравна сестра ", която на всичкото от горната страна желала да става певица. Освен, че със сина й непрестанно тормозели Лили душевен, издевателствали над нея и физически. Редовно я карали да мъкне тежки товари, които били непостижими за миньонче като нея. 

Най-много я съсипвал фактът, че фамилията на брачна половинка й не спирало да упорства двамата да имат дете. В същото време Лили таман прохождала в музиката и всеки ден пътувала с влака от Перник до София, с цел да си търси концертни изяви. Все отново съумяла да забременее, само че изгубила бебето на присъединяване в Разлог. Изведнъж усетила режеща болежка в стомаха. Колегите й я закарали до Петрич, където в продължение на 2 часа Лили чакала на носилка в коридора на болничното заведение да стане 7 часа, с цел да дойдат лекарите. Оказало се, че певицата има смъртоносен кръвоизлив в корема и се наложило един от лекарите да стане кръводарител, с цел да й спасят живота. По-късно, когато станала звезда, я издирил и й изискал пари за услугата. 

Още до момента в който била омъжена за лекар Павлов, Лили се увлякла по сътрудника си Здравко Радоев, с който също били на косъм да станат родители. Втората й бременност била извънматочна, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР