Списъкът на устройствата с базираната на Android 13 версия на

...
Списъкът на устройствата с базираната на Android 13 версия на
Коментари Харесай

Ето кой бюджетен смартфон ще получи най-новата актуализация MIUI 14

Списъкът на устройствата с основаната на Android 13 версия на MIUI 14 нараства бързо. Съвсем неотдавна Xiaomi стартира да популяризира актуализацията за Mi 11X и Redmi Note 10 Pro. Това е впечатляващо, тъй като тези смарт телефони не са тъкмо нови, само че въпреки всичко Xiaomi съблюдава уговорката си, като дава актуализации за тях. От през вчерашния ден едно устройство, което се намира в един от най-ниските краища на пазара на Xiaomi получава MIUI 14 с Android 13 – бюджетният POCO M5.

MIUI 14 към този момент е разполагаем за Xioami POCO M5

Преди няколко дни билдът стартира да доближава до някои устройства в Европа. Сега наподобява, че устройството е навлязло във втория стадий на актуализация. Както може да се чака, MIUI 14 ще вдъхне нов живот на бюджетния смарт телефон. Актуализацията дава нови функционалности и благоприятни условия за персонализиране. Освен това MIUI 14 дава обещание да бъде по-бърз и по-стабилен от по-старите версии. Ще е любопитно е да се види държанието на MIUI 14 в това устройство с бюджетен хардуер.

Aктуализацията на MIUI 14 е с размер 3,4 GB, по тази причина се уверете, че разполагате с задоволително място за предпазване, с цел да получите тази актуализация. В този първи миг актуализацията доближава до потребителите в програмата Mi Pilot. След като всичко се окаже устойчиво на 100 %, най-вероятно ще последва по-широко разпространяване до всички отговарящи на изискванията устройства.

MIUI 14 носи усъвършенствания в преживяването. Той употребява по-малко RAM памет и е по-бърз и по-отзивчив от MIUI 13. Той усъвършенства архитектурата на системата и покачва продуктивността на устройството. Има нов начален екран, икони в таблици, огромни папки, нови тапети и други Налице са и някои усъвършенствания в приложението Настройки. Що се отнася до POCO M5, устройството получава и пач на сигурността от март 2023 година, тъй че устройството в действителност се привежда в настоящо положение към днешна дата.

Спецификации на POCO M5

За тези, които не са наясно, POCO M5 беше показан през септември 2022 година като най-новия бюджетен модел с марката POCO. Устройството разполага със 6,58-инчов IPS LCD екран с периодичност на освежаване 90 Hz, 2408 x 1080 пиксела и защитно покритие Corning Gorilla Glass 3. „ Под капака “ телефонът разполага с MediaTek Helio G99 SoC с до 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Устройството носи нормалния двуцветен дизайн на гърба с голям черен квадрат, носещ марката POCO и на който също по този начин се намират камерите на смарт телефона.

Що се отнася до тях, устройството разполага с 50 MP съществена камера и две 2 MP камери. Налице е и 5 MP селфи камера. Устройството разполага с 3,5 милиметров аудио жак, инфрачервен порт, Bluetooth 5.3 и непряк скенер за пръстови отпечатъци. POCO M5 разполага с 5000 mAh батерия със скорост на зареждане от 18W. Когато излезе на пазара, устройството бе налично с MIUI 13 основан на Android 12.

Засега наподобява, че Xiaomi се оправя добре с разпространяването на MIUI 14. Очакваме повече устройства да продължат да получат тази актуализация през идващите няколко месеца.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР