Списъкът на санкционираните по закона Магнитски“ е срам за всички

...
Списъкът на санкционираните по закона Магнитски“ е срам за всички
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Списъкът по „Магнитски“ е срам за всички българи

Списъкът на глобените по закона „ Магнитски “ е позор за всички българи. Това съобщи в студиото на BTV „ Тази заран “ Ивайло Мирчев от „ Демократична България “.



Това, което Съединени американски щати споделят е, че от общо 9 глобени в целия Европейски съюз 8 са в България. Това значи, че те нямат никакво доверие на българските институции и е извънредно време ние да се позамислим за какво се получава по този начин, посочи Мирчев.

По думите му вторият лист е обвързван с многогодишни корупционни практики на съветското нуклеарно лоби и е притеснително, че президентът Румен Радев с последните си думи в Брюксел в действителност е подкрепил въпросното съветско нуклеарно лоби.

В момента се приказва по какъв начин без съветска нуклеарна технология АЕЦ „ Козлодуй “ не може да работи, което е безусловно погрешно. По същия метод, същите хора говореха, в случай че си спомняте, март и април месец по какъв начин без съветски газ България и Европа не могат да съществуват и ще бъдем в една студена зима. А какво се случи – цените сега се връщат на предвоенните нива, разяснява представителят на Демократична България.

Относно идните избори и вероятните обединения в идващия парламент той подсети, че този път Демократична България направи коалиция още преди избор – с „ Продължаваме промяната “. За Българска социалистическа партия, с която бяха в коалиция при ръководството на кабинета Петков, той сподели, че партията от ден на ден наподобява на „ Възраждане “ и разграничителните линии към този момент са доста.

Българска социалистическа партия са против Еврозоната, Българска социалистическа партия са против модернизацията на Българската войска, Българска социалистическа партия са против помощта на за Украйна, в това число за домашното принуждение приказват за някакви „ джендъри “, даде образец Мирчев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР