Списъкът Магнитски“ не е проблем на някоя партия, защото е

...
Списъкът Магнитски“ не е проблем на някоя партия, защото е
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Списъкът „Магнитски“ не е проблем на една партия, а на цялото ни общество

Списъкът „ Магнитски “ не е проблем на някоя партия, тъй като е ориентиран към цялото българско общество и е позор за всички нас. По този метод Ивайло Мирчев от “Демократична България ” /ДБ/ разяснява ефира на „ bTV “ водещата тематика от последните няколко дни.

Той напомни, че от девет глобени по американския закон, цели осем са от България . Според Мирчев наличието на някогашния финансов министър Владислав Горанов в този лист приказва ясно за ролята му като “нощно шкафче на Борисов ” .

“В “Магнитски ” 1 беше казано, че подкупите са давани на партиен водач в България. А в “Магнитски ” 2 е казано, че Горанов е вземал милиони евро подкупи и пари са давани на длъжностни лица за обезпечаване на “благоприятно законодателство ”. Цялата парламентарна група на ГЕРБ е гласувала законодателството в региона на хазарта. А в тази ситуация Горанов играе ролята на нощното шкафче на Борисов ” , сподели още Мирчев като добави.

Той също по този начин изрази противоречие с тезата, че АЕЦ „ Козлодуй “ не може да работи без съветско нуклеарно гориво

„ По същия метод същите хора приказваха през март и април по какъв начин без съветски газ България и Европа не могат да съществуват. Какво се случи? Цените се връщат в предвоенните нива ” , сподели Мирчев във връзка изказването на президента Румен Радев в Брюксел.

Според него сега няма благоприятни условия за естествен политически разговор на Демократична България с Българска социалистическа партия, защото те са против Еврозоната и модернизацията на българската войска.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР