Списък с имена, свързани с покойния финансист и осъден извършител

...
Списък с имена, свързани с покойния финансист и осъден извършител
Коментари Харесай

Имената, свързани с Джефри Епщайн, ще бъдат публикувани: Всичко, което трябва да знаете

Списък с имена, свързани с починалия финансист и наказан причинител на полово закононарушение Джефри Епщайн, ще бъде оповестен на обществеността, привличайки още веднъж вниманието към интервенция за полов трафик, която завладя интернационалните заглавия от години.

Съдия от Съединените щати позволи разпечатването на правосъдни документи предишния месец като част от дело за клюка от 2015 година, заведено от Вирджиния Джуфре, която упрекна Епщайн и неговата сътрудничка Гислейн Максуел в трафик на нея като малолетна.

Документите би трябвало да разкрият повече от 150 имена на хора, свързани с Епщайн, който се самоуби в американски затвор през 2019 година, до момента в който чакаше правосъден развой по полов трафик и други обвинявания.

Те включват лица, упрекнати в непозволени дейности, както и такива, които са работили за или са имали единствено странични връзки с Епщайн. Сред имената има и хипотетични жертви на трафик за полова приложимост и очевидци на закононарушения, оповестиха американски медии.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР