Спират за проверка всички, влизащи в община Баните. Това става

...
Спират за проверка всички, влизащи в община Баните. Това става
Коментари Харесай

Записват имена и мерят температурата на всеки, който влиза в община Баните

Спират за инспекция всички, влизащи в община Баните. Това излиза наяве от заповед, издадена от кмета на града Милен Белчев. Във връзка с влошаващата се епидемиологична конюнктура в страната, градоначалникът реши да предприеме спомагателни ограничения за ограничение разпространяването на болестта.
Белчев вкара няколко нови правила, които ще се ползват „ за неопределен срок до анулация на оповестеното изключително състояние “. Чрез заповедта, с която се вкарват противоепидемичните ограничения, е подредено на входните пътни артерии на цялата община Баните, област Смолян – при селата Малка Арда, Дрянка, Загражден и Давидково (от Лъки) – да бъдат спирани, да им бъде измерена телесната температура, да бъдат разпитани и записвани в дневник всички лица, влизащи на територията на общината. Според разпореждането, дневникът следва да съдържа данни за имената на лицата, от кое място пътуват, при кого отиват, в кое обитаемо място ще отседнат или ще преминат директно, стойностите на телесната им температура, както и техните телефонни номера за връзка.
Контролът по осъществяване на заповедта на кмета е предоставен на Ферад Емин – заместник-кмет на община Баните, е записано още в документа.
Цялата заповед може да откриете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР