Спирането на топлата вода в столичните квартали Студентски град, Дървеница,

...
Спирането на топлата вода в столичните квартали Студентски град, Дървеница,
Коментари Харесай

“Топлофикация София“: 5 седмици ще бъдат без топла вода 4-те квартала, ремонтът е наложителен

Спирането на топлата вода в столичните квартали " Студентски град ", " Дървеница ", " Малинова котловина " и " Витоша " ще стартира на 15 юли и ще завърши на 21 август, увериха пред БНР от " Топлофикация София ".

Пред " Хоризонт " представителят на сдружението Елизабет Павлова дефинира като подправени вести изказванията, че топлата вода стопира от през днешния ден за два месеца.

„ Топлофикация София “ ще съблюдава контрактуваното на среща с жители при започване на юни ремонтът на топлопровода, който зарежда тези квартали, да бъде отсрочен с месец:

" Намалихме и времетраенето на самия ремонт заради това, че получихме позволение от кмета на съответната община да работим с удължено работно време, и в събота, и в неделя. Това е един безусловно належащ ремонт. Съоръжението е в действителност в доста тежко положение и в случай че ние в този момент не създадем този ремонт, това лято, има заплаха през зимата хората от " Студентски град ", " Дървеница ", " Витоша " и " Малинова котловина " да останат без отопление и без топла вода ".

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР