Спирането на телевизия Алфа е било първа точка от дневния

...
Спирането на телевизия Алфа е било първа точка от дневния
Коментари Харесай

СЕМ чака юристите си, за да се произнесе по спирането на телевизия Алфа

Спирането на телевизия " Алфа " е било първа точка от дневния ред на съвещанието на Съвет за електронни медии през днешния ден. Регулаторът е решил да пита малкия екран какво става и какви са аргументите за прекъсването на програмата. Съвет за електронни медии изпраща писмо до малкия екран на " Атака " с гледище за цялостни уточнения какво се случва. Това удостовери пред Dir.bg членът на Съвет за електронни медии Бетина Жотева.

" Второ бе взето решение в доста незабавен порядък профилираната администрация (бел. ред. юристите) на Съвет за електронни медии да изготви отчет какви са опциите от страна на регулатора по Закона за Радиото и малкия екран в такава обстановка, която до в този момент не е имало. В момента, в който те се произнесат, ще решаваме ", разясни Жотева.

От Съвет за електронни медии нямат пояснение за протичащото се с малкия екран. " Регулаторът не е налагал никакви наказания и санкции на малкия екран ", съобщи още нощес Жотева пред Dir.bg. Днес членът на Съвет за електронни медии го удостовери още веднъж, като означи, че са получавали само и единствено тъжби от жители за " Алфа ".

 Жотева пред Dir.bg.: Съвет за електронни медии не е отнемал лиценз на телевизия Виж още Жотева пред Dir.bg.: Съвет за електронни медии не е отнемал лиценз на телевизия " Алфа "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР