Спирането на Истанбулската конвенция – победа за ВМРО, победа за

...
Спирането на Истанбулската конвенция – победа за ВМРО, победа за
Коментари Харесай

ВМРО: Спирането на Истанбулската конвенция – победа за Патриотите!

Спирането на Истанбулската спогодба – победа за Вътрешна македонска революционна организация, победа за Патриотите! Това оповестиха в позиция от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.
Ето и прессъобщението без редакторска интервенция:
" Спирането на Истанбулската спогодба – победа за Вътрешна македонска революционна организация, победа за Патриотите! Това стана ясно след днешното съвещание на най-висшия съд в България, който беше сезиран от ГЕРБ за сходство на Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение, известна като Истанбулската спогодба, с главния закон на страната ни. На своето съвещание конституционалистите се произнесоха, че документът е несъответстващ с Конституцията на Република България с 8 на 4 гласа. Днес съдиите от Конституционния съд на Република България демонстрираха своя висок морал и възприятие за дълг към Родината. Със своето решение те се потвърдиха като същински патриоти.
Официалното прекъсване на документа е огромна победа за Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, които поведоха борбата против скандалната Истанбулска спогодба. Припомняме, че още декември месец предходната година заместител министър-председателят по публичен ред и сигурност, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Красимир Каракачанов предотврати гласуването на документа в Министерски съвет, което беше планувано тъкмо в навечерието на Рождество Христово.
След съществени несъгласия, макар, че патриотите и част от министрите на мандатоносителя гласоподаваха „ срещу “, при започване на годината противоречивата Конвенция стигна до Народното събрание.
Патриотите обаче бяхме безапелационни в настояването си Истанбулската спогодба да бъде изтеглена и под наш напън това стана факт. След съвещания с водещи адвокати, ние от Вътрешна македонска революционна организация изказахме своите причини и обърнахме внимание, че при утвърждението ще се наложат освен законодателни промени (в над 20 закона), само че и на фундаментални текстове от Конституцията на Република България, чиято смяна може да направи единствено Велико народно събрание (като член 6 от КРБ). Изкарахме „ на ярко “ скандални моменти като въвеждането на джендър като разбиране, легитимирането на транс и интерсексуалността като терминология, финансовите задължения, които страната поема, легитимирайки документа, както и неприемливото въвеждане на джендър обучение в детските градини и учебните заведения.
С негативна позиция излезе и Българската православна черква, която е била толкоз безапелационна последно през далечната 1943-та година, при спасяването на българските евреи. Битката на Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация се трансформира и в обща борба на Обединени патриоти, а в следствие и на цялото българско общество.
През своята 125-годишна история Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ постоянно е бранило българщината, полезностите и морала, надълбоко вкоренени в традициите и нравите на българския народ. Ето за какво ние поведохме борбата и против скандалната Истанбулска спогодба, която посредством своята философия непосредствено „ протяга ръка “ на устоите на българското общество и слага под подозрение бъдещето на децата ни.
Ето, че Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация завоюваха още една борба в името на Майка България!
България над всичко! ", написаха
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР