Спирането на “Господари на ефира отключи в мен желанието да

...
Спирането на “Господари на ефира отключи в мен желанието да
Коментари Харесай

Зуека: Напуснах България, защото спряха „Господари на ефира”! Дъно!

„ Спирането на “Господари на ефира ” отключи в мен желанието да напусна България. Аз на процедура видях какъв брой сме затънали у нас. А какъв брой хора преди нас са го изпитали на гърба си това – вземайки им компаниите, съсипвайки им живота и бизнеса. ”

Така Васил Василев – Зуека обосновава решението да се изнесе от България в подкаста “Без граници ” с Георги Донков.

“…Причината е, че очевидно сме нагазили лука и сме се набъркали в ползите на този или оня. Аз до последно не имах вяра, че “Господари на ефира ” ще бъде спряно. Ние правихме новогодишното предаване, и когато го заснехме, аз смятах, че най-вече да ни забавят за зимния сезон и че февруари месец ще стартираме. Нищо сходно. Беше доста тъжно… Това е огромно дъно. Държавата ни е огромно дъно. В момента е страшна каша ”, споделя Зуека в изявлението.

От няколко месеца Васил, който загърби сполучливата си кариера в България, се изнесе дружно със семеството си в Испания. Там той се прехранва с продажбата на своите картини, като цената на всяка не пада под 800-900 лв.. Новоизлюпеният художник твърди, че животът там е доста по-уреден и спокоен.

Независимо от всичко обаче, той не изоставил и сцената. Заедно с сътрудника му Влади Априлов, обикалят света със спектакъла “Ние, българите ”, писан особено за сънародниците ни в чужбина.

“Българите, които живеят отвън страната, са доста радушна аудитория. Те са доста разнообразни от публиката у нас. Тяхната настройка е друга. Нагласата да видят, почувстват и осмислят това, за което им приказваш. Посрещат ни доста по-топло, доста по-бурно. Като хора, изживели катарзис ”, безапелационен е  Зуека.

Той споделя още, че не гледа българска телевизия и форматите, на които преди този момент е бил водещ, тъй като не изпитва нужда от това, пише 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР